vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Weekend med Gregg Wallace
Gregg Wallace: Big Weekends Away

...

Storbritannien
MatlagningResor
0
0

Greg Wallace tar oss med på weekendresor till några av Europas främsta städer. Vi besöker några av de mest populära sevärdheterna, men vi får också ta del av gömda pärlor, långt från turiststråken.
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Athen
  Matlagning, Resor, S2:A1

  Tag med Gregg Wallace til den græske hovedstad, Athen. I løbet af tre dage udforsker han byen og møder de gamle guder ved Akropolis, nyder det fantastiske middelhavskøkken som filo-tærter, tzatziki og souvlaki.

 • Avsnitt 2 - Istanbul
  Matlagning, Resor, S2:A2

  Tag med Gregg Wallace til den tyrkiske storby, Istanbul. I løbet af tre dage går han på opdagelse i gademad og smager på fantastiske lokale retter som frisk makrelsandwich og lahmacun, oplever den ikoniske Hagia Sophia og bliver endda kebabmester.

 • Avsnitt 3 - Budapest
  Matlagning, Resor, S2:A3

  Greg Wallace tager os med på weekendture til nogle af Europas bedste byer. Vi besøger nogle af de mest populære seværdigheder, men vi opdager også skjulte perler langt væk fra turistruterne.

 • Avsnitt 4 - Berlin
  Matlagning, Resor, S2:A4

  Under tre dagar djupdyker Gregg i Berlins fascinerande historia och kulinariska matscen. Det smakas på en hel del tyska läckerheter som currywurst och pretzels. Gregg utforskar också sin kreativa sida genom att lära sig allt om gatukonst.

 • Avsnitt 5 - Amsterdam
  Matlagning, Resor, S2:A5

  I det här avsnittet har Gregg tagit sig till Amsterdam, en av Europas vackraste städer. Han besöker fantastiska konstgallerier och tar båtturer längs med de ikoniska kanalerna. Dessutom tar han sig till de kända blomstermarknaderna.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy