vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Sitcom

Whites

7.6 IMDb2010

I köket på ett hotell på landet jobbar kökschefen Roland White och hans sous-kock Bib.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episode #1.1
  Sitcom, S1:A1

  Kocken Roland White ägnar oftast mer tid åt sin karriär som blivande författare än i köket. När det ryktas om att en bokförläggare ska äta middag i restaurangen blir det dock fart på honom.

  Prime Video
 • Avsnitt 2 - Episode #1.2
  Sitcom, S1:A2

  Caroline är irriterad på Roland eftersom han inte har gjort en ny meny till restaurangen och Roland löser situationen genom att delegera uppgiften till Bib. Efter att Bibs stora idol, tv-kocken Shay Marshall, besökt hotellet blir menyn exotisk.

  Prime Video
 • Avsnitt 3 - Episode #1.3
  Sitcom, S1:A3

  Roland är förtjust i en hotellgäst och försöker imponera på henne med sina färdigheter i köket. Bib och hans fru försöker desperat få barn utan att nå framgång. När de till slut vänder sig till en fertilitetsklinik tvingas Bib kämpa mot tiden.

  Prime Video
 • Avsnitt 4 - Episode #1.4
  Sitcom, S1:A4

  Roland är van vid att kunna muta hälsovårdsnämnden att godkänna restaurangen men den här gången har de skickat en ny uppsyningsman.

  Prime Video
 • Avsnitt 5 - Episode #1.5
  Sitcom, S1:A5

  Roland har blivit erbjuden att göra ett inslag i tv-programmet Sunday chefs. Bib och Caroline blir irriterade eftersom hotellet har 300 gäster just den dagen. Robin och Caroline har gjort egna planer för framtiden.

  Prime Video
 • Avsnitt 6 - Episode #1.6
  Sitcom, S1:A6

  Roland försöker hitta en ny kock till restaurangen eftersom Bib ska sluta. Resten av personalen har fullt upp med att förbereda sin talangshow.

  Prime Video

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer