vidare till tv.nu
ANNONS
logga in

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Ung kärlek
  Historiskt drama, Krig, Miniserie, S1:A1

  Året är 1939 och nazismen kastar sin mörka skugga över Europa. Inför det annalkande krigsutbrottet lovar översättaren Harry Chase att hjälpa sin polska älskarinna, Kasia, att fly Warszawa. Men hur ska han förklara detta för sin käresta Lois, som väntar på honom hemma i Manchester? Under tiden bef...

 • Avsnitt 2 - Warszawa i ruiner
  Historiskt drama, Krig, Miniserie, S1:A2

  En månad efter krigsutbrottet går Warszawa inte längre att känna igen, medan Manchester på ytan tycks vara precis som förut. Kommer det att bli ett varmt välkomnande för Harry?

 • Avsnitt 3 - Avslöjanden
  Historiskt drama, Krig, Miniserie, S1:A3

  December 1939. Den brittiska flottan är på jakt efter det ökända tyska krigsskeppet Admiral Graf Spee. Tom befinner sig ombord på skeppet.

 • Avsnitt 4 - I skottlinjen
  Historiskt drama, Krig, Miniserie, S1:A4

  Harrys mod prövas i Louvain, där de tyska styrkorna är överlägsna i antal. I Warszawa får Kasias och Tomas motståndsaktioner fruktansvärda konsekvenser när tyskarna är snabba att hämnas. I Paris blir Webster chockerad över den tilltagande antisemitismen i staden, och i Manchester avslöjas Lois he...

 • Avsnitt 5
  Historiskt drama, Krig, Miniserie, S1:A5

  Harry leder sin truppstyrka genom svåra strider på vägen mot Dunkerque - den sista vägen ut ur Frankrike. Grzegorz och Tom kämpar på sitt håll för att överleva kaoset efter evakueringen. I Berlin oroar sig familjen Rossler alltmer över Hilda. Den enda som Uwe kan vända sig till är Nancy.

 • Avsnitt 6
  Historiskt drama, Krig, Miniserie, S1:A6

  Juni 1940. Nazisterna har intagit Paris utan att ett skott har avlossats. För Webster och Albert kommer deras liv i staden de älskar aldrig att bli detsamma igen. I Warszawa tar Kasia och Tomasz allt större risker när de lurar in tyska soldater i dödliga fällor.

 • Avsnitt 7
  Historiskt drama, Krig, Miniserie, S1:A7

  Harry skickas in i det ockuperade Polen under täckmantel och han ser en andra chans att rädda Kasia från Warszawas ohyggligheter. Lois ser fram emot att att hitta lyckan med den nya kärleken, Vernon.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy