vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama

Years and Years

8.3 IMDb2019 • Storbritannien • USA

När Manchesterfamiljen Lyons vägar möts en avgörande kväll 2019 rusar historien in i framtiden, och vi får följa familjens liv och leverne under de kommande 15 åren.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Episode 1
  Drama, S1:A1

  Familjen Lyons samlas vid år 2019 och när livet rusar vidare väntar många överraskningar i framtiden. Edith kommer med nyheter från utlandet som kommer att förändra deras liv för evigt. Politikern Vivienne Rook skapar en skandal.

  Comhem Play+
  TV4 Play
  +2
 • Avsnitt 2 - Episode 2
  Drama, S1:A2

  Medan världen återhämtar sig ställs Stephen och Celeste inför en väldigt modern mardröm. Daniel kämpar för att få ha kvar Viktor och Edith återvänder äntligen hem men bär på en fruktansvärd hemlighet.

  Comhem Play+
  TV4 Play
  +2
 • Avsnitt 3 - Episode 3
  Drama, S1:A3

  Daniel tar tillfället i akt på sin födelsedag för att avslöja sin riskabla plan. Medan Viv Rook tar makten samlas familjen Lyons för en begravning. Celeste kämpar ensam medan Bethanys besatthet utsätter henne för påtaglig fara.

  Comhem Play+
  TV4 Play
  +2
 • Avsnitt 4 - Episode 4
  Drama, S1:A4

  Daniel iscensätter sin farliga plan för att få hem Viktor, medan Celeste utmäter en gruvlig hämnd mot Stephen. Efter det allmänna valet kan Viv Rook ställa in siktet mot sitt slutgiltiga mål, Downing Street 10.

  Comhem Play+
  TV4 Play
  +2
 • Avsnitt 5 - Episode 5
  Drama, S1:A5

  Viv Rook blir premiärminister och medan Edith undersöker mystiska rykten så fastnar Rosie i systemet. Bethany förändrar sig för evigt och tvingar Stephen att sluta en ohelig allians med en gammal fiende.

  Comhem Play+
  TV4 Play
  +2
 • Avsnitt 6 - Episode 6
  Drama, S1:A6

  Viv Rook tar starkare grepp om makten och familjen Lyons slår tillbaka. Men kan en helt vanlig familj förändra världen? Edith satsar allt på ett desperat uppdrag. Rosie gör ett farligt utspel, men den sista striden blir att rädda livet på Stephen.

  Comhem Play+
  TV4 Play
  +2

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer