vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

Dela
Stacy och Lydia är BFF som alltid har drömt om att ha episka bat mitzvahs. Men saker börjar gå komiskt fel när ett populärt pojke- och medelhögskoledrama hotar deras vänskap och deras rit av passage.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner

Streama You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah

Netflix
Prenumeration
Betygsätt You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah
1
0
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 7 recensioner

  • Man måste inte vara tonåring för att charmas av den. Det räcker att man uppskattar varm underhållning med stort hjärta.

  • Adam Sandler and daughter Sunny Sandler lead a talented cast on a pleasant coming-of-age journey.

  • ...achieves what many a streaming service teen film aims for: humor without edginess, earnestness with just a little bite, culturally specific while still appealing to a mass audience.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer