vidare till tv.nu
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Drama

Zac & Mia

USA

I den verkliga världen skulle Zac och Mia inte haft mycket att prata om. Men på sjukhuset, där de båda behandlas för cancer, bildar de ett starkt band som ingen av dem såg komma.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Avsnitt 1 - Eye See You
  Drama, S2:A1

  Zac och Mia är äntligen ett par, men båda måste hantera nya hinder som sätter deras förhållande på prov.

 • Avsnitt 2 - Homewrecker
  Drama, S2:A2

  Mia får en tuff start med sin nya sjukgymnast och Zac kommer på en plan som kan hjälpa dem båda med övergången till ett vanligt liv.

 • Avsnitt 3 - Off-White Lies
  Drama, S2:A3

  Zac fortsätter att testa gränserna för sin hälsa för mycket och upptäcker att han kan förlora Mia. Mia får sin benprotes och får reda på en hemlighet om Trevor.

 • Avsnitt 4 - Hook, Line & Sink Him
  Drama, S2:A4

  Zac övertygar Mia att följa med honom på en konsert på hennes födelsedag, trots att hon är rädd att hon inte är redo att vara runt folk.

 • Avsnitt 5 - Wedding Clashers
  Drama, S2:A5

  Ashleys hälsa försämras, så hon och Evan överraskar alla med en spontan bröllopsceremoni på sjukhuset. Men efter Zac och Mias uppbrott, och Zacs olycka, stöter den glada tillställningen på problem.

 • Avsnitt 6 - Star-Crossed
  Drama, S2:A6

  Zac får reda på att hans olycka kan ha mer ödesdigra konsekvenser för hans hälsa än han först trott, och Mia förbereder sig på att flytta ut.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer