vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

12 hyllade serier som får uppföljare 2023

Johannes
Johannes
26 dec, 2022

Det finns ett hav av serier att streama. Vissa bra, andra mindre bra – så frågan är hur man håller koll på allt sevärt? Hos oss på tv.nu förstås. Varje år brukar vi passa på att ladda upp inför nästkommande serieår med en lista på 12 hyllade serier som återvänder med ny säsong. Här är ett axplock av det vi ser fram emot.

You, säsong 4 – februari

Psykopaternas psykopat är tillbaka nästa år. I Netflix psykologiska thrillerserie You följer vi den utåt sett charmige Joe Goldberg. En medelålders man som har både utseendet och intellektet med sig. Men bakom den perfekta fasaden döljer sig en desto mörkare sida. Någon gång under februari månad är serien tillbaka för nya avsnitt.

The Mandalorian, säsong 3 – februari

The Mandalorian utspelar sig fem år efter händelserna i Jedins återkomst och följer en Mandalorianska prisjägaren, som rätt och slätt kallas för Mando, som tar sig an diverse uppdrag i utbyte mot pengar. En dag får han ett ovanligt välbetalt uppdrag som kommer att förändra honom för alltid. I nuläget finns två säsonger ute för beskådan och den tredje har premiär i februari. Missa inte!

My Brilliant Friend, säsong 4 – februari

Dramat My Brilliant Friend är den populära serien, baserad på Elena Ferrantes hyllade romansvit, där kvinnlig vänskap hamnar i fokus. Under tre säsonger har vi fått följa Elena och Lilis relation i Neapel, men nu närmar det sig den fjärde och sista säsongen. Februari månad sägs den dyka upp!

Ted Lasso, säsong 3 – våren 2023

Ted Lasso är en perfekt serie att streama när man är på humör för något lättsmält. Serien handlar om just Ted Lasso – en framgångsrik coach inom amerikansk fotboll. Från ingenstans får han ett toppjobb som tränare för ett fotbollslag i engelska Premier League, trots att han inte kan ett dugg om fotboll. I vår återvänder den livsbejakande coachen för säsong 3.

The Witcher, säsong 3 – sommaren 2023

The Witcher gjorde stor succé när den hade premiär i slutet av 2019. Trots att filmkritiker världen över sågade The Witcher så visade sig publiken tvärtom älska Netflix tv-adaption av den populära bokserien. Så pass mycket att den slog tittarrekord på streamingplattformen med 76 miljoner tittare den första månaden. Under sitt TUDUM-event i höstas så meddelande Netflix att den tredje säsongen har premiär nästa sommar. Så håll ut lite till – tiden går fortare än vad man tror.

The Handmaid’s Tale, säsong 6 – hösten 2023

Serien har utgångspunkt i den totalitära och fiktiva staten Gilead, där de få fertila kvinnor som finns kvar tvingas in ett modernt slaveri och förtryck. Vi får se huvudkaraktären Offred göra allt för att hennes barn ska bli befriade från sina förtryckare och lyckas ta sig bort från det dystopiska samhälle hon lever i.

For All Mankind, säsong 4 – vinter 2023

For all Mankind får tittaren ett rymddrama och science fiction på samma gång. Föreställ dig en värld där rymdkapplöpningen aldrig tog slut. Ronald D. Moore utforskar scenariot i sin fiktiva skildring om NASA-astronauterna – sin tids stora hjältar – och deras familjer. Den 10 juni återvänder serien för sin tredje säsong, där USA, Ryssland och en ofantligt rik miljardär siktar in sig på planeten Mars.

Barry, säsong 4 – datum ej officiellt

Den mörka komediserien Barry med Emmybelönade Bill Hader i huvudrollen är tillbaka för en ny säsong nästa år, vilket också kommer bli den allra sista. Så förbered dig på spänning, ett par skratt och en deprimerad lönnmördare även 2023.

Euphoria, 3 – datum ej officiellt

I det kritikerrosade dramat Euphoria följer vi en grupp av gymnasieelever som försöker navigera genom livet och alla dess hinder. Ungdomar som strävar efter att hitta sånt som gör livet meningsfullt. Kortfattat så är det en mix av allt från sex, vänskap, droger, sociala medier och identitet. Under 2023 sägs det att den tredje säsongen har premiär, men det finns inga mer specifika uppgifter än så. Du får helt enkelt hålla koll hos oss på tv.nu så uppdaterar vi dig när vi vet mer!

Billions, säsong 7 – datum ej spikat

I dramat Billions kastas vi in i kampen mellan två av New Yorks giganter. I ena ringhörnan har vi den skoningslösa åklagaren Chuck Rhoades, och i andra ringhörnan har vi hedgefond-kungen Bobby Axelrod. Båda med målet att bli stans mäktigaste. Mycket tyder på att serien återvänder 2023, där rykten gör gällande att den sjunde säsongen har premiär någon gång mellan januari och mars. Men inget officiellt datum är presenterat ännu.

The Bear, säsong 2 – datum ej spikat

Det har knappt gått en månad sedan den otroligt hyllade serien The Bear hade Sverige-premiär. Krogdramat som har tagit världen med storm under 2022 kretsar kring en prisad gourmetkock som tvingas flytta hem för att rädda familjens sandwichrestaurang i Chicago. Seriens s.k. co-showrunners har sagt följande: We can’t wait to bring you all back to The Bear in 2023. Så med stor sannolikhet får vi njuta av säsong 2 redan nästa år. Vi återkommer med exakt datum så fort det blir officiellt!

Reacher, säsong 2 – datum ej spikat

Den biffiga fd. militärpolisen Jack Reacher gjorde succé tidigare i år i Amazon Primes actionfyllda Reacher. Huvudpersonen blir felaktigt anklagad för ett mord han inte begått och snurras upp i en härva bestående av korrupta poliser, ljusskygga affärsmän och politiker som inte har rent mjöl i påsen. 2023 får vi se Reacher igen i säsong 2, som spelas in för tillfället. Den beräknas ha premiär första halvan av året!

Vill du hålla koll på vad som har premiär närmsta månader? Besök vår premiärkalender.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy