vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Alicia Vikander som Lara Croft i Tomb Raider!

Den ikoniska karaktären Lara Croft, som en gång i tiden gestaltades av Angelina Jolie, dyker upp på bioduken nästa år. Nu är det Alicia Vikanders tur att axla huvudrollen i den nya Tomb Raider-filmen! 

Alicias karriär tog fart under 2015, framförallt för hennes roller som mystisk robot i Ex-machina och den hängivna frun i The Danish Girl som hon även belönades en Oscar för. Och nu är inspelningen av Tomb Raider i full gång. Tomb Raider bygger på tv-spelet som lanserades 1996 och handlar om den äventyrslystna arkeologen Lara Croft. Alicia tar sig an en inspirerande och komplex karaktär som kommer kräva mycket hård träning och bra fysisk för att gestaltas på rätt sätt. Att döma av bilderna ser det verkligen lovande ut

Till skillnad från föregående filmer kommer handlingen att ta sin början sju år efter Laras far mystiska försvinnande. Av någon anledning får Lara för sig att bryta sina studier för att bege sig till en mystisk ö vid kusten till Japan - den plats hennes far hade besökt innan han försvann.

Regi står norska Roar Uthaug för som tidigare gjort filmerna Kallt Byte och Vågen.

Vad tror du om den nya filmatiseringen av Tomb Raider, kommer den flippa eller floppa?

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy