vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

7 bra serier att sträckkolla i helgen

Johannes
Johannes
12 nov, 2022

Vårt sätt att konsumera media har senaste åren förändrats totalt. För många har serier länge varit något man ser ett avsnitt per vecka när det sänds på TV, men nu är det snarare något man kollar under en mycket kortare tidsperiod. Det är inte helt ovanligt att se en hel säsong under några dagar. Att sträckkolla serier – eller bingea som det också kallas – är inte längre något som enbart serienördar gör helt enkelt. Vi på tv.nu älskar att sträckkolla, så här får ni en lista på ett par serier vi tycker passar bra! Du hittar nedan nämnda serier och många fler i vår streamingguide.

Nästan 30 år efter filmsuccén Dansar med Vargar tar Oscarsvinnaren Kevin Costner åter på sig cowboyhatten, men nu i ett samtidsdrama som liknats vid en modern blandning av Dallas och Sopranos. Serien utspelar sig i natursköna Montana och följer den mäktiga ranchägarfamiljen Dutton och deras kamp för att behålla kontrollen över sitt land och sina tillgångar. Den femte säsongen har premiär den 15 november, så om du skyndar dig hinner du kolla ikapp de fyra första säsongerna.

I den här animerade komediserien för den lite äldre publiken får vi följa den galna, alkoholiserade och gränslösa vetenskapsmannen Rick och hans 14-åriga barnbarn Morty. Deras osannolika äventyr, som ibland sträcker sig långt utanför både vårt solsystem och vårt universum. Du kan streama alla tre säsonger av Rick & MortyNetflix.

Det kritikerrosade dramat The Crown har följt det brittiska kungahuset – med Drottning Elizabeth i spetsen – genom 1900-talets stora händelser. I säsong fem, som hade premiär i veckan, så får vi ta del av Prinsessan Dianas uppbrott med Prins Charles och även hennes tragiska död 1997. Har du inte sett The Crown än är det en perfekt serie att kolla ikapp på en gång!

Sons of Anarchy är en kriminell motorcykelklubb i staden Charming i Kalifornien. Jackson 'Jax' Teller (Charlie Hunnam) är uppvuxen i klubben men det ökande våldet gör att han börjar ifrågasätta både klubben och sig själv.

I den fiktiva, brittiska kuststaden Broadchurch hittas en dag en ung pojke död på stranden. Snabbt inser polisen att ett mord har begåtts, men i ett samhälle där alla känner alla vågar ingen tro att det kan vara möjligt. Två udda polisutredare går ihop för att lösa det fruktansvärda mysterium som plågar den lilla byn.

Den klassiska serien kvalar in på vår lista över serier som är bra och långa nog. Många har säkert sett den, men det skadar ju inte att se en serie två gånger. I Sex and the City får vi följa en kvartett kvinnor i 90-talets New York. Om du inte fyllt din personliga kvot av skvaller, sex och vänskap så har du din chans här.

Det finns förmodligen inte en enda roll som Idris Elba inte gör bra, men hans insatser i crime/drama-serien Luther är fantastiska. Där spelar han en polis som är både socialt tillsluten och okonventionell i sina arbetsmetoder – metoder som även drar ned honom i skiten och orsakar problem gång på gång.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy