vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Efterlängtade filmpremiärer i mars 2023

Johannes
Johannes
15 mar, 2023

Mars månad är inte bara den allra första vårmånaden, det är också en extremt fin filmmånad vi befinner oss i. Vad bjuder mars på? Flera stora premiärer – däribland ett niofaldigt Oscarsnominerat drama, svensk krim och mycket annat.

Från och med den 3 mars kan ni streama den svenska dramakomedin Länge leve bonusfamiljen. Filmen är baserad på serien Bonusfamiljen och kretsar kring Lisa och Patrik, som kämpar för att rädda relationen efter Patriks otrohet. Ni hittar filmen nedanför!

Det var några år sedan Idris Elba gjorde succé i krimserien Luther. Idag är han tillbaka i rollen – men den här gången är det i filmen Luther: The Fallen Sun. Där får vi se hur en seriemördare härjar i London och Luther bestämmer sig att rymma från fängelset för att sätta stopp för mördaren. Perfekt film att streama i helgen!

En av årets mest omtalade filmer hittills har varit det irländska kostymdramat The Bashees of Inisherin. Historiens fokus ligger på manlig vänskap, där Colin Farrell och Brendan Gleeson spelar två män som tidigare var bästa vänner, men där det skurit sig. Varför är lite oklart, för den ena av vännerna åtminstone. Från och med idag kan du streama filmen – du hittar den här.

Boston Strangler – 17 mars

Den 17 mars bjuds vi på ett verklighetsbaserat kriminaldrama med Keira Knightley i spetsen. Boston Strangler är baserad på seriemördaren som under 60-talet ströp 15 kvinnor i Boston-området. I centrum hamnar en ung, kvinnlig journalist som börjar hitta samband mellan morden och bestämmer sig för att lösa fallet.

Goda nyheter för alla kriminal-fantaster – i vår bjuds vi på en ny "Beck"-film. I den hittas en död man på en loppmarknad i Vårberg och säpo verkar extra intresserade av fallet. Filmen har premiär den 17 mars!

Murder Mystery 2 – 31 mars

Jennifer Aniston och Adam Sandler är tillbaka för en uppföljare till komedin Murder Mystery från 2019. De numera heltidsanställda detektiverna Nick och Audrey Spitz kämpar för att få igång sin privata byrå när de plötsligt finner sig själva mitt i ett internationellt människorov när deras vän rövas bort under sitt egna bröllop. Premiär 31 mars!

Vill du hitta ännu fler filmer? Besök gärna vår streamingguide. Där kan du använda vår smidiga filterfunktion och hitta serier och filmer baserat på allt från årtal till IMDb-betyg.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy