vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Tv.nu bjuder på 2 fria månader hos C More när du skapar konto hos tv.nu

Johannes Räihä
28 jan, 2022

Gäller för nya konton hos tv.nu - skapa ett HÄR så skickas ett mail ut med unik kod. Läs mer nedan.

Just nu bjuder vi dig som ny kontoinnehavare hos tv.nu på 2 fria månader hos streamingtjänsten C More. Bland annat finns filmen Dag för dag med Sven Wollter att streama i tjänsten – så om du är sugen på att se den hyllade dramakomedin är det bra läge att skapa ett konto nedan.

För att få tillgång till erbjudandet ska du skapa ett inlogg på tv.nu. Fördelen med att ha ett kostnadsfritt konto hos tv.nu är bl.a. att du kan spara vilka kanaler du är intresserad av och skräddarsy din startsida med just de kanaler och tjänster du vill se, samt att du får vårt populära nyhetsbrev där vi väljer ut veckans godbitar och topplistor till dig!

SÅ HÄR GÖR DU

När du startat ett konto och aktiverat det via ett mail som skickas ut från Schibsted, så får du ett välkomstmail från oss på tv.nu med en unik kod för erbjudandet. Koden kan du lösa in t.o.m 30 april på länken till C More som också finns med i mailet. Tips! Kolla skräpposten efter välkomstmailet om det inte kommer fram direkt.

Skapa kostnadsfritt konto hos tv.nu HÄR.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy