vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

GUIDE – Så hittar du rätt film i helgen

Johannes
Johannes
25 nov, 2022

Vi har alla varit där – man kommer hem efter en lång arbetsvecka och det enda man vill är att falla ner i tv-soffan och kolla på en bra film. För att slappna av, för att skingra tankarna och för att sömlöst glida in i den bekväma helgen. Men man hittar inget, för det finns så många streamingtjänster. Man scrollar och scrollar. Det finns FÖR många filmer.

Hur gör man egentligen för att hitta en bra film eller serie så smidigt som möjligt, tänker du? Genom vår guide på tv.nu förstås. Vi ska förklara mer ingående hur du gör!

Vad är streamingguiden?

I vår streamingguide så samlar vi i princip alla filmer, serier, dokumentärer och program som finns att streama i Sverige just nu – på ett och samma ställe.

Dels så hittar du noggrant handplockade samlingar med både filmer och serier på olika teman. Tre exempel: Filmer som utspelar sig i rymden, Bästa miniserierna – när du bara vill ha en säsong eller True crime – gripande berättelser om brott. Men där finns många samlingar att utforska. Här kan du utforska våra samlingar!

I guiden finns dessutom en otroligt smidig filtreringsfunktion, där du ges möjligheten att filtrera fram det du vill se – baserat på bland annat:

Hur använder jag streamingguiden?

Först och främst behöver du hitta in i guiden. Det gör du genom att trycka på Streaming i menyraden.

Därefter så är det dags att påbörja själva filtreringen. Men först – vad är det du är sugen på att titta på? Låt oss ta ett exempel. Du känner att du är på ett riktigt 90-tals-humör! Actionfilm från 90-talet är det bästa! Men gärna med så högt betyg som möjligt. Men vilka filmer finns det som fyller dina önskemål?

Med ett par enkla knapptryck kan du filtrera fram 90-talets högst betygsatta actionfilmer!

Du har menyraden till vänster. Välj IMDb-betyg, därefter Film och Genre: action. Du kan smidigt också förflytta de gula prickarna för att ringa in rätt årtal eller tidsperiod. I det här exemplet har jag valt filmer som hade premiär mellan 1990 till år 2000.

Så här ser det ut när man filtrerar på webben/dator – är du i vår app så är filtren i övre kant, men fungerar på exakt samma sätt.

Då filtrerar vårt system fram samtliga träffar på en gång och hundratals, kanske tusentals, actionfilmer från 90-talet dyker upp – med högst betyg högst upp, förstås.


Det är supersmidigt. Klicka här för att botanisera bland de högst betygsatta actionfilmerna från 90-talet. Är du ute efter något helt annat? Kanon. I guiden så kan du filtrera på det mesta som sagt – allt från genre till om du bara vill få fram filmer som finns att streama gratis. Du kan kombinera diverse filter eller bara välja ett – det gör du precis som du vill.

Om du har några som helst frågor så finns vi alltid nära till hands i vårt kundtjänstforum. Där svarar vi gladeligen på era frågor. Du kontaktar oss här.

Här Här kommer en video med ett exempel på hur du kan hitta din nästa favoritserie på 30 sekunder.


ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy