vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Månadens femma – från drama till dokumentär

Johannes
Johannes
09 mar, 2023

Just när man trodde att våren var på antågande drog vintern och snöstormen in som en överraskning över hela Sverige. Därför tänker vi på tv.nu att det är läge för Månadens femma, som alltså är en lista med fem streamingtips. Där blandar vi både nytt och gammalt, ett tips per genre. Det viktigaste är att det håller hög kvalitet! På så sätt hoppas vi att det finns något för alla i den här listan. Här är våra tips för den här månaden.

Kingdom – Zombie/drama

I den Sydkoreanska zombieserien Kingdom får vi följa landets kronprins, någon gång under Joseon-dynastin, då han försöker rädda sitt lands befolkning undan den mystiska sjukdom som får döda att vakna till liv om nätterna. En spännande mix av Sydkoreansk medeltid, drama och zombies som löper amok.

Room – Drama

Den femårige Jack (Jacob Tremblay) lever tillsammans med sin mamma (Brie Larson) inlåsta av en man i ett fönsterlöst skjul. Jack föddes i skjulet, så han har aldrig varit utanför deras lilla rum där de lever. Mamma och Jack försöker leva ett så vanligt liv som möjligt, men ju äldre Jack blir desto mer växer hans längtan efter frihet. Ett gripande drama som är svår att värja sig emot rent känslomässigt.

Children of Men – Sci-fi/thriller

Året är 2027 och det råder kaos och uppgivenhet bland mänskligheten. Kvinnorna har av någon anledning förlorat förmågan att bli gravida. Det är mer än 18 år sedan någon födde ett barn sist. Men en dag dyker en gravid flykting upp, och en före detta aktivist får i uppdrag att föra kvinnan genom det krigsdrabbade England till en säker ort.

The Imposter – Dokumentär

Detta mycket märkliga fall börjar med att en ung man i Spanien påstår sig vara pojken som försvann från en familj i Texas för tre år sedan. Problemet är bara att han inte särskilt lik pojken och allting känns fel på något sätt. Därifrån blir allting ännu märkligare.

After Life – Komedi/drama

I den mörka brittiska komediserien After Life får vi följa en skribent på en lokaltidning som nyligen förlorat sin fru i cancer. Efter hennes bortgång försöker han komma över hennes död genom att bete sig så otrevligt att de som försöker hjälpa honom ska ge upp. Serien är skapad av skådespelaren och komikern Ricky Gervais, som också spelar huvudrollen i serien.

Vill du hitta ännu fler serier? Besök gärna vår streamingguide. Där kan du använda vår smidiga filterfunktion och hitta serier och filmer baserat på allt från årtal till IMDb-betyg.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy