vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Månadens femma – från morddrama till politisk thriller

Johannes
Johannes
19 maj, 2023

Månadens femma är tillbaka igen! Den här gången kommer vi bjuda på fem tips som nästan samtliga drar åt drama-hållet, men med olika inriktningar. Det blir allt från politik till dystopi till rysligt morddrama. Samtliga tips är nyheter från senaste veckorna, så varför inte ta dig en titt och se ifall det är något du missat?

The Diplomat – politisk thriller

En av de mest sedda Netflix-serierna senaste veckorna heter The Diplomat. Som titeln skvallrar om så kretsar det kring en diplomat – i det här fallet en amerikansk sådan. För när brittiska flottan utsätts för ett bombdåd strax utanför Iran utses Kate Wyler som ny amerikansk ambassadör i London, där hon måste balansera ett kaosartat arbete med sitt krisande äktenskap.

Love & Death – morddrama

Är man ute efter ett spännande krimdrama kanske det nya, verklighetsbaserade Love & Death vara något för dig. I denna miniserie får vi följa två kristna, gifta par där en utomäktenskaplig affär leder till att en av dem väljer att plocka upp en yxa och begå ett fruktansvärt brott.

Silo – dystopiskt

Silo utspelar sig en närstående framtid där jorden blivit obeboelig och förgiftad, vilket tvingat ned den överlevande befolkningen i stora, underjordiska silos. Men ingen vet hur länge människan levt där nere, och knappt varför. De få som ifrågasätter livet under jord tystas. Ingenjören Juliette börjar söka svar, vilket leder in henne på farligt territorium.

The Good Mothers – Verklighetsbaserad krim

I början av april var det premiär för ett nytt verklighetsbaserat kriminaldrama på Disney+. Den utspelar sig i Italiens södra delar och kretsar kring ett par modiga kvinnor – samtliga födda in i den Kalabresiska maffian ’Ndrangheta – som tillsammans med åklagaren Anna Colace bestämmer sig för att störta klanen inifrån.

Air – Feel good/drama

I det nya dramat Air får vi se hur det gick till när skoföretaget Nike satsade högt och bestämde sig för att testa något helt nytt: att lansera en sko i samarbete med en av dåtidens största sportstjärnor Michael Jordan. Filmen är regisserad av Ben Affleck och i rollerna ser vi bland annat Matt Damon, Viola Davis, Jason Bateman och Ben Affleck själv. Ni hittar filmen här nedanför!

Glöm inte att skapa konto på tv.nu. Som inloggad får du tillgång till flera smidiga funktioner, bland annat så kan du skräddarsy din tablå med precis dina favoritkanaler och streamingtjänster – i precis den ordning som du önskar.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy