vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Masked Singer snart tillbaka – här är årets masker

Johannes
Johannes
14 mar, 2023

Tittarsuccén Masked Singer Sverige är snart tillbaka med en tredje säsong. Nu är det officiellt vilka årets masker blir.

Tolv hemliga kändisar tävlar mot varandra gömda bakom specialdesignade masker. Det är upp till panelen som består av Pernilla Wahlgren, Nour El Refai, Felix Herngren och Måns Zelmerlöw att med hjälp av ledtrådar klura ut vilka som döljer sig bakom kreationerna.

— Det är otroligt kul att vi kan bjuda på en tredje säsong av tittarsuccén Masked Singer Sverige. I år blir det extra tufft för panelen när vi har nya spektakulära masker och oväntade tvister. Nu går startskottet för hela svenska folkets gissningslek, säger David Hellenius.

De tävlande maskerna i Masked Singer 2023 är:

T-Rex och Forskaren

Magiska boken

Karamellen

Skrothögen

Superhjälten

Fågelskrämman

Vikingen  

Mullvaden

Popcornet

Fjärilsfen

Kungen

Maneten

Masked Singer Sverige har premiär den 31 mars på TV4 och TV4 Play.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy