vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Ny Beck-film på juldagen – ”Dödsfällan”

Johannes
Johannes
24 nov, 2022

Tomten kom tidigt i år – för idag presenterade C More nyheten om att vi får en ny Beck-film den 25 december.

25 december – skriv upp det datumet i kalendern. Då är det premiär för den 47:e Beck-filmen i ordningen, vilken går under titeln Dödsfällan. Den börjar då en festdeltagare hittas död efter en röjig ungdomsfest i ett villaområde utanför Stockholm. Kroppen hittas av Vilhelm (Valter Skarsgård) som är polisaspirant och ute på sin första praktik. Det blir en väldigt traumatisk händelse för Vilhelm. Alex (Jennie Silfverhjelm), som är hans mentor, axlar en tung roll i att vägleda och hålla tillbaka Vilhelm i den kommande utredningen. 

– Det känns otroligt roligt att få ge alla Beck-fans en ny film i julklapp. Alex Beijer får en något otippad resurs i utredningen, vilket ställer till det för vissa andra, och även för henne själv… Generellt tycker jag att alla karaktärer har fördjupats, våra historier har slipats till och jag tror att Beck är på väg att gå in i en ny era, vilket känns mycket spännande, säger Jennie Silfverhjelm.

Beck - Dödsfällan så är Vilhelm Beck polisaspirant och ute på sin första praktik i den verkliga världen. Han och hans handledare Trine blir rutinmässigt kallade till ett inbrott. På brottsplatsen blir Vilhelm den som upptäcker en död 17-årig pojke och uppdraget går direkt över till Beck-gruppen. Vilhelm känner sig djupt påverkad av situationen. Han vill bidra i utredningen mer än vad hans handledare säger ok till, vilket leder till oanade konsekvenser. Den döde pojkens pappa är förtvivlad och har inte en aning om vad hans son kan ha varit inblandad i.

– I den nya säsongen utsätts Beckgruppen för både yttre och inre utmaningar, var går egentligen gränsen för en polis emotionella engagemang och vad händer när en människas moraliska kompass kollapsar och känslorna tar över, säger Niva Westlin Dahl, exekutiv producent på TV4 och C More.

"Dödsfällan" har alltså premiär den 25 december. Fram tills dess kan du kan du streama samtliga tidigare Beck-filmer här.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy