vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

”Outlander” återvänder – se trailer här

Johannes
Johannes
12 maj, 2023

I början av sommaren återvänder det historiska dramat Outlander för säsong 7. Nu får alla fans där ute ta del av första klippen i en ny trailer.

Outlander får vi följa Claire, en krigssköterska som mitt under brinnande krig, mitten av 1940-tal, gör allt för att ta hand om skadade soldater. När hon och hennes blivande make beger sig till den lilla skotska byn Inverness på sin smekmånad så förändras allt. Claire förs plötsligt bakåt i tiden och hamnar i år 1743. Hon inser att hon måste göra allt för att överleva, vilket leder till svåra val och ett kluvet hjärta. En blandning av romantik och spännande intriger med andra ord.

Den kommande sjunde säsongen kommer präglas hårt av den amerikanska revolutionens framsteg i landet och Frasers kamp för att skydda deras hem och allt de älskar. När konflikten tvingar dem från North Carolina och in i stormens öga för kampen för självständighet ställs de inför tuffa beslut som riskerar att splittra familjen. 

Säsongen kommer delas upp i två delar med 8 avsnitt var. Det blir alltså en ovanligt lång säsong med totalt 16 avsnitt, jämfört med föregående säsong som bestod av 8 avsnitt.

Ni kan passa på att streama säsong 1-6 här om ni inte hunnit göra det än.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy