vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Premiär för Aftonbladets humorserie ”Noll Kontroll”

Johannes
Johannes
29 sep, 2022

Idag är det premiär för Aftonbladets nya humorserie Noll kontroll.

Sju kända komiker i ett hus. Kruxet? Deras handlingar styrs helt av Youtube-stjärnan och programledaren Mauri Hermundsson. Så ser premisserna ut i Aftonbladets nya humorsatsning Noll Kontroll, som har premiär idag.

Humorserien har fått namnet Noll kontroll, efter programidén som bygger på att deltagarna faktiskt inte har koll på vad som händer i huset där de samlats. Mauri Hermundssons uppgift är att från ett annat hus dela ut individuella uppdrag till komikerna i huset.

– Det var en otroligt spännande upplevelse att sitta och försöka kontrollera en sån som Per Andersson. Det var en underbar och kaosartad inspelning, och ganska exakt så tror jag programmet kommer upplevas. Tittarna kommer få åka med på en riktig kaosresa, säger Mauri Hermundsson.

Noll kontroll har premiär på Aftonbladet Plus idag den 29 oktober, där man direkt kan streama fyra avsnitt. Resterande fyra avsnitt släpps nästa vecka, torsdagen den 6 oktober.

Du hittar serien här.

Populära inlägg

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy