vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

SVT spelar in ny dramakomedi

Johannes
Johannes
04 aug, 2022

Under nästa höst är det premiär för SVT:s nya dramakomedi Hålla samman.

I dagarna spelas de sista scenerna av SVT:s nya serie Hålla samman in i Ystad. Det är en varm dramakomedi om två systrar och deras familjer i en småstad i Sverige. Systrarna är varandras motsatser och bråken blir emellanåt stormiga, men de är experter på blixtsnabb konfliktlösning. När deras pappa får en Alzheimer-diagnos ställs deras liv på ända. Något måste göras. Men de är förstås helt oense om vad. I huvudrollerna ses Michaela Thorsén, Ulrika Nilsson och Lennart Jähkel.

Anna Croneman, programchef för drama på SVT om serien: Hålla samman handlar om en av livets stora utmaningar: Att se på när en älskad förälder försvinner in i sin egen värld. Med storlek kärlek och mycket humor berättar Erik Ahrnbom om en alldeles underbar familj - som i Maria Bloms regi kommer bli en både rörande och rolig dramaserie.

Hålla samman produceras i sex avsnitt och har beräknad premiär i SVT1 och på SVT Play hösten 2023.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy