vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Trailer: Avatar 2 – episka scener i efterlängtad uppföljare

Johannes
Johannes
22 nov, 2022

13 års väntan är snart över – Avatar snart tillbaka. Se den sista trailern innan premiären.

År 2009 gjorde James Camerons sci fi-äventyr Avatar dundersuccé Uppföljaren har däremot dröjt, men senare i år är det dags. Och nu finns en rykande färsk teaser ute officiellt.

Redan 2014 var uppföljaren planerad att ha premiär, men regissören James Cameron valde att skjuta upp det eftersom han ansåg att tekniken han ville använda var tvungen att utvecklas. Men nu är det alltså dags, 13 år efter den första filmen.

Den 14 december så återvänder vi till Pandora då Avatar: The Way of Water äntligen har sin premiär. I trailern får vi se nya, storslagna miljöer och hur hotet från människorna fortfarande är högst närvarande.

Vi kommer få se hela kärnan av skådespelarna dyka upp igen, det vill säga Zoe SaldanaSam WorthingtonSigourney Weaver och Stephen Lang. Dessutom får vi se Oona Chaplin medverka, som vi känner igen från Game of Thrones i rollen som Talisa Maegyr samt Cliff Curtis från Fear the Walking Dead.

I natt släpptes de allra sista klippen inför den upphaussade och efterlängtade premiären.

Vill ni se den första filmen streamar ni den här.

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy