vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Zara Larsson och Edvin Ryding i ny Netflixfilm

Johannes
Johannes
15 maj, 2023

Zara Larsson gör skådespelardebut i nya Netflix-filmen En Del av Dig. Vid sin sida har hon Edvin Ryding och Felicia Maxime.

Netflix kommande ungdomsdrama En Del av Dig – som regisseras av podcastprofilen och författaren Sigge Eklund – är en berättelse på liv och död om hur det är att vara 17 år och känna hur man går sönder av längtan.

Vi följer Agnes (Felicia Maxime), vars äldre syster Julia (Zara Larsson) har allt det Agnes drömmer om: Hon är ihop med Noel, är coolast i skolan och vågar ta plats på festerna. Om bara Agnes kunde vara mer som hon. 

När det som inte får hända händer vänds Agnes liv upp och ner och hon måste pånyttföda sig. Plötsligt är hon på väg att få allt hon drömt om, men till vilket pris?

Felicia Maxime och Edvin Ryding har tidigare jobbat tillsammans i den svenska Netflixsuccén Young Royals och även i Avgrunden medan Zara Larsson gör sin skådespelardebut. Utöver det så får vi även se Ida Engvoll, Alva Bratt och Mustafa Al-mashhadani i rollerna.

Inspelningarna av filmen påbörjas i dagarna. Än så länge finns inget premiärdatum – men håll utkik här på tv.nu så uppdaterar vi er så fort vi vet mer.

Populära inlägg

ANNONS
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy