The Chocolate Queen, Säsong 3
Kirsten förbereder hemlagade desserter som kan mäta sig med det du blir serverad på fina restauranger, med eleganta svanar och delikata chokladglasspinnar.
Mamma & Jimmy Guo, Säsong 1
I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.
Ett Gott Land, Säsong 1
Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Lasagne med ostsås.
Guillaume's Paris, Säsong 1
Guillaume reser till Nature Urbaine, Europas största takträdgård, och använder deras produkter för att göra en vårsallad.
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 5
I detta avsnitt börjar Hayden i Queensland där han besöker Twisted Gum Wines och samlar ingredienser på Coolmunda Olives för dagens recept innan han avslutar på en ekologisk kycklingfarm.
Middag med Dante Zia, Säsong 1
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Roux Down The River, Säsong 1
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
The Chocolate Queen, Säsong 3
Kirsten förbereder hemlagade desserter som kan mäta sig med det du blir serverad på fina restauranger, med eleganta svanar och delikata chokladglasspinnar.
Mamma & Jimmy Guo, Säsong 1
I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.
Ett Gott Land, Säsong 1
Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Lasagne med ostsås.
Guillaume's Paris, Säsong 1
Guillaume reser till Nature Urbaine, Europas största takträdgård, och använder deras produkter för att göra en vårsallad.
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 5
I detta avsnitt börjar Hayden i Queensland där han besöker Twisted Gum Wines och samlar ingredienser på Coolmunda Olives för dagens recept innan han avslutar på en ekologisk kycklingfarm.
Middag med Dante Zia, Säsong 1
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Roux Down The River, Säsong 1
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
The Chocolate Queen, Säsong 3
Kirsten förbereder hemlagade desserter som kan mäta sig med det du blir serverad på fina restauranger, med eleganta svanar och delikata chokladglasspinnar.
Mamma & Jimmy Guo, Säsong 1
I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.
Ett Gott Land, Säsong 1
Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Lasagne med ostsås.
Guillaume's Paris, Säsong 1
Guillaume reser till Nature Urbaine, Europas största takträdgård, och använder deras produkter för att göra en vårsallad.
Taste of Australia with Hayden Quinn, Säsong 5
I detta avsnitt börjar Hayden i Queensland där han besöker Twisted Gum Wines och samlar ingredienser på Coolmunda Olives för dagens recept innan han avslutar på en ekologisk kycklingfarm.
Middag med Dante Zia, Säsong 1
Dante Zia lagar en lasagne med extra smak av salsiccia.
Roux Down The River, Säsong 1
I Southend träffar Michel en familj av fiskhandlare och kockar som satsar på lokala råvaror. Dessutom tillagar han pilgrimsmusselcurry, räktoast och friterade vaniljkräm-beignets.
The Chocolate Queen, Säsong 3
Kirsten förbereder hemlagade desserter som kan mäta sig med det du blir serverad på fina restauranger, med eleganta svanar och delikata chokladglasspinnar.
Mamma & Jimmy Guo, Säsong 1
I detta avsnitt lyfter Jimmy fram tofun som en primadonna, som en råvara även köttälskare kommer att älska. De visar er ett av deras favoritrecept på hur de lagar tofu hemma och hur otroligt gott det kan bli.
Ett Gott Land, Säsong 1
Mästerkocken och matinspiratören Gabriel Jonsson lagar Lasagne med ostsås.
Guillaume's Paris, Säsong 1
Guillaume reser till Nature Urbaine, Europas största takträdgård, och använder deras produkter för att göra en vårsallad.
Sommargrillen, Säsong 3
Tina Nordström inviger grillsäsongen med att slå på stort, det blir en Spatchcock chicken, alltså en hel kyckling som hon marinerar med citron och örter. Till detta serveras en varm bönsallad och ricottadipp för att komplettera smakerna.
Godare vardag
Camilla Hamid bakar en riktigt favorit. Segmjuk kolakaka med krämig cheesecakefyllning och syrlig hallontopping, mmm detta vill ni inte missa!
Rick Stein's Cornwall, Säsong 3
Efter att ha sugit åt sig atmosfären på en av Storbritanniens sista levande boskapsmarknader är Rick sugen på biff- och njurpudding innan han seglar ut från Falmouth i en handbyggd båt.
Festligheter med Catarina König, Säsong 1
Catarina tipsar om personliga favoriträtter till dejtkvällen och hur man skämmer bort både sig själv och sin partner. Det blir en asiatisk twist på toast skagen och oxfilé tournedos med pepparsås, vitlöksfrästa haricot verts och krispiga shoestrings.
Helgdrinken med David, Säsong 1
Idag serveras en av vår tids mest populära drinkar med färsk passionsfrukt, vaniljstång, en skvätt vodka och självklart bubbel. Receptet är dessutom enkelt att lyckas med.
A pretty good life with Valerie, Säsong 1
Idag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar de en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet.
James Martin's French Adventure, Säsong 1
Den lokala bonden Matthew Tissot guidar James genom Jura-regionen. Han visar sin fruktträdgård och berättar om regionens äpplen och päron.
James Martin's French Adventure, Säsong 1
Vi får följa med när den brittiska kocken James Martin kör genom Frankrike med Keith Floyds Citroen 2CV original.
Freshly Picked with Simon Toohey, Säsong 2
Simon hittar skatten i slutet av regnbågen med Rainbow Chard Wraps på en organisk farm. Sedan tar han sig tillbaka till köket för att sno ihop en dipp som passar perfekt med råa grönsaker.
Freshly Picked with Simon Toohey, Säsong 2
Simon tar sig an pumpan som smakhöjare innan han slänger ihop en läcker familjefavorit. Tom Sarafian sprider glädje i köket med hummus och svamp innan Simon tar sig ut på vägarna för att leta hjälp med en krämig, vegansk tryffelpasta.
Sommargrillen, Säsong 3
Tina Nordström inviger grillsäsongen med att slå på stort, det blir en Spatchcock chicken, alltså en hel kyckling som hon marinerar med citron och örter. Till detta serveras en varm bönsallad och ricottadipp för att komplettera smakerna.
Godare vardag
Camilla Hamid bakar en riktigt favorit. Segmjuk kolakaka med krämig cheesecakefyllning och syrlig hallontopping, mmm detta vill ni inte missa!
Rick Stein's Cornwall, Säsong 3
Efter att ha sugit åt sig atmosfären på en av Storbritanniens sista levande boskapsmarknader är Rick sugen på biff- och njurpudding innan han seglar ut från Falmouth i en handbyggd båt.
Festligheter med Catarina König, Säsong 1
Catarina tipsar om personliga favoriträtter till dejtkvällen och hur man skämmer bort både sig själv och sin partner. Det blir en asiatisk twist på toast skagen och oxfilé tournedos med pepparsås, vitlöksfrästa haricot verts och krispiga shoestrings.
Helgdrinken med David, Säsong 1
Idag serveras en av vår tids mest populära drinkar med färsk passionsfrukt, vaniljstång, en skvätt vodka och självklart bubbel. Receptet är dessutom enkelt att lyckas med.
A pretty good life with Valerie, Säsong 1
Idag gästar Josefin Dahlberg Valerie och tillsammans lagar de en smarrig grillad spetskål med tillbehör, grillar hajkbananer och pratar om livet.
James Martin's French Adventure, Säsong 1
Den lokala bonden Matthew Tissot guidar James genom Jura-regionen. Han visar sin fruktträdgård och berättar om regionens äpplen och päron.
James Martin's French Adventure, Säsong 1
Vi får följa med när den brittiska kocken James Martin kör genom Frankrike med Keith Floyds Citroen 2CV original.
Freshly Picked with Simon Toohey, Säsong 2
Simon hittar skatten i slutet av regnbågen med Rainbow Chard Wraps på en organisk farm. Sedan tar han sig tillbaka till köket för att sno ihop en dipp som passar perfekt med råa grönsaker.
Freshly Picked with Simon Toohey, Säsong 2
Simon tar sig an pumpan som smakhöjare innan han slänger ihop en läcker familjefavorit. Tom Sarafian sprider glädje i köket med hummus och svamp innan Simon tar sig ut på vägarna för att leta hjälp med en krämig, vegansk tryffelpasta.
Sommargrillen, Säsong 3
Tina Nordström inviger grillsäsongen med att slå på stort, det blir en Spatchcock chicken, alltså en hel kyckling som hon marinerar med citron och örter. Till detta serveras en varm bönsallad och ricottadipp för att komplettera smakerna.
Godare vardag
Camilla Hamid bakar en riktigt favorit. Segmjuk kolakaka med krämig cheesecakefyllning och syrlig hallontopping, mmm detta vill ni inte missa!
Rick Stein's Cornwall, Säsong 3
Efter att ha sugit åt sig atmosfären på en av Storbritanniens sista levande boskapsmarknader är Rick sugen på biff- och njurpudding innan han seglar ut från Falmouth i en handbyggd båt.
Festligheter med Catarina König, Säsong 1
Catarina tipsar om personliga favoriträtter till dejtkvällen och hur man skämmer bort både sig själv och sin partner. Det blir en asiatisk twist på toast skagen och oxfilé tournedos med pepparsås, vitlöksfrästa haricot verts och krispiga shoestrings.
Helgdrinken med David, Säsong 1
Idag serveras en av vår tids mest populära drinkar med färsk passionsfrukt, vaniljstång, en skvätt vodka och självklart bubbel. Receptet är dessutom enkelt att lyckas med.