Dantes Italien
Dante utforskar gelatons magi med gelatoproffset Marco och avslöjar hemligheten bakom den perfekta gelaton. Missa inte denna svalkande och läckra resa in i gelatovärlden med glass i stora lass.
Ainsley Fantastic Flavours, Säsong 1
Den här veckan njuter Ainsley Harriott av maten med jordnära smaker. Låt dig lockas av både granatäppleglaserat lamm, svampgnocchi och tagliatelle med linser, svamp och svart olivragu.
Simply Raymond Blanc, Säsong 2
Den berömda Michelin-kocken Raymond Blanc är tillbaka med en ny säsong! Den här gången har han bjudit in flera Michelin-kockar till både matlagningen och avsmakningen.
Sanna Jörnvik, Säsong 1
I dagens avsnitt guidar Sanna oss hur vi får till det både enkla och goda receptet: Nudelwok.
Gott och Grönt med Fabbe, Säsong 2
I detta avsnitt blir det en riktig svensk klassiker. Fabian lagar nämligen sin version av gotländska kroppkakor.
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.
Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone
Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.
Dantes Italien
Dante utforskar gelatons magi med gelatoproffset Marco och avslöjar hemligheten bakom den perfekta gelaton. Missa inte denna svalkande och läckra resa in i gelatovärlden med glass i stora lass.
Ainsley Fantastic Flavours, Säsong 1
Den här veckan njuter Ainsley Harriott av maten med jordnära smaker. Låt dig lockas av både granatäppleglaserat lamm, svampgnocchi och tagliatelle med linser, svamp och svart olivragu.
Simply Raymond Blanc, Säsong 2
Den berömda Michelin-kocken Raymond Blanc är tillbaka med en ny säsong! Den här gången har han bjudit in flera Michelin-kockar till både matlagningen och avsmakningen.
Sanna Jörnvik, Säsong 1
I dagens avsnitt guidar Sanna oss hur vi får till det både enkla och goda receptet: Nudelwok.
Gott och Grönt med Fabbe, Säsong 2
I detta avsnitt blir det en riktig svensk klassiker. Fabian lagar nämligen sin version av gotländska kroppkakor.
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.
Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone
Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.
Dantes Italien
Dante utforskar gelatons magi med gelatoproffset Marco och avslöjar hemligheten bakom den perfekta gelaton. Missa inte denna svalkande och läckra resa in i gelatovärlden med glass i stora lass.
Ainsley Fantastic Flavours, Säsong 1
Den här veckan njuter Ainsley Harriott av maten med jordnära smaker. Låt dig lockas av både granatäppleglaserat lamm, svampgnocchi och tagliatelle med linser, svamp och svart olivragu.
Simply Raymond Blanc, Säsong 2
Den berömda Michelin-kocken Raymond Blanc är tillbaka med en ny säsong! Den här gången har han bjudit in flera Michelin-kockar till både matlagningen och avsmakningen.
Sanna Jörnvik, Säsong 1
I dagens avsnitt guidar Sanna oss hur vi får till det både enkla och goda receptet: Nudelwok.
Gott och Grönt med Fabbe, Säsong 2
I detta avsnitt blir det en riktig svensk klassiker. Fabian lagar nämligen sin version av gotländska kroppkakor.
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.
Travel, Cook, Repeat With Curtis Stone
Den australiska stjärnkocken Curtis Stone reser världen över för att utforska de lokala köken och identifiera nya smaker. Hemma i sitt eget kök lagar han sina egna tolkningar från sin spännande resa.
Sändningsuppehåll
Sändningsuppehåll.
Nico Reynolds: All Fired Up, Säsong 1
Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson
Mauri åker på en liten resa genom Sverige och överraskar sju främlingar som han tycker har förtjänat en liten överraskning.
Luke Nguyen's India, Säsong 1
Luke får lära sig om Chettinads historia och njuter av dess berömda kök. Han provar sedan chutneys i Kumbakonam och utforskar den spännande matscenen i Pondicherry.
Sommargrillen, Säsong 3
Tina Nordström lagar mat hemma på sin gård.
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.
Adam And Poh's Great Australia Bites, Säsong 1
Adam och Pohs utforskning av australisk mat för dem till Tasmanien. De har i uppdrag att laga en klassisk Aussie-paj och att svara på en kontroversiell fråga om tillbehör.
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nico Reynolds: All Fired Up, Säsong 1
Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson
Mauri åker på en liten resa genom Sverige och överraskar sju främlingar som han tycker har förtjänat en liten överraskning.
Luke Nguyen's India, Säsong 1
Luke får lära sig om Chettinads historia och njuter av dess berömda kök. Han provar sedan chutneys i Kumbakonam och utforskar den spännande matscenen i Pondicherry.
Sommargrillen, Säsong 3
Tina Nordström lagar mat hemma på sin gård.
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.
Adam And Poh's Great Australia Bites, Säsong 1
Adam och Pohs utforskning av australisk mat för dem till Tasmanien. De har i uppdrag att laga en klassisk Aussie-paj och att svara på en kontroversiell fråga om tillbehör.
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.
Nico Reynolds: All Fired Up, Säsong 1
Nico Reynolds delar med sig av sina signatur BBQ-rätter. Han visar också hur man kan elda i kolgrillen utan tändprodukter.
Uppdrag: Mat med Mauri Hermundsson
Mauri åker på en liten resa genom Sverige och överraskar sju främlingar som han tycker har förtjänat en liten överraskning.
Luke Nguyen's India, Säsong 1
Luke får lära sig om Chettinads historia och njuter av dess berömda kök. Han provar sedan chutneys i Kumbakonam och utforskar den spännande matscenen i Pondicherry.
Sommargrillen, Säsong 3
Tina Nordström lagar mat hemma på sin gård.
James Martin's Spanish Adventure, Säsong 1
I Girona besöker James Celler de Can Roca. Han lagar ansjovistoppad tortilla, apelsinkaka, oxfilé och en spansk paella.
Adam And Poh's Great Australia Bites, Säsong 1
Adam och Pohs utforskning av australisk mat för dem till Tasmanien. De har i uppdrag att laga en klassisk Aussie-paj och att svara på en kontroversiell fråga om tillbehör.
Så mycket Godare, Säsong 1
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare.