TV10 Söndag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

08:30 Barack Obama: Lysande utsikter

Fransk dokumentär från 2012. Säsong 1.Avsnitt 2. Följ med bakom kulisserna i Vita huset, tillsammans med Obamas främsta rådgivare och ledande politiska analytiker. Hör historien om presidentens historiska och svåra första mandatperiod Även senare i dag.

Läs mer på vår Barack Obama: Lysande utsikter-sajt!

Showview: -

Favorit

09:35 Time team

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 19. Avsnitt 8 av 11. Djupt under Kenfigs sanddyner ligger en begravd medeltidsstad. Tony och teamet har bara tre dagar på sig att gräva fram resterna och ta reda på vad som hände med den. Även senare i dag.

Läs mer på vår Time team-sajt!

Showview: -

Favorit

10:35 Monster moves

Amerikansk realityserie från 2011. Säsong 5. Avsnitt 6 av 6. Ett team med specialiserade ingenjörer kämpar för att flytta upp ett kolossalt och ytterst värdefullt teleskop på en bergsplatå i Chile. Från 26/7.

Läs mer på vår Monster Moves-sajt!

Showview: -

Favorit

11:35 Iron men

Iron men

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Säsong 1.Avsnitt 6. Stålarbetarna kämpar i höga temperaturer för att återuppbygga skyskrapan World Trade Center Tower 4.

Läs mer på vår Iron Men-sajt!

Showview: -

Favorit

12:05 Kodknäckare: Andra världskrigets hjältar

Kodknäckare: Andra världskrigets hjältar

Brittisk dokumentär från 2011. Historien om en av andra världskrigets största intellektuella bedrifter - en fantastisk prestation som föregick den digitala tidsåldern. 1943 lyckades en 24-årig matematikelev och en ingengör hacka in i Hitlers privata kodmaskin, ett system som var enormt robust. Denna tekniska bedrift ledde till framgångar som många anser förkortade kriget avsevärt, då underrättelseuppgifterna om tyskarnas planer ledde till att de allierade var väl förberedda. Men eftersom systemet även användes under det kalla kriget tystades dessa insatser ned och hjältarna fick aldrig officiellt erkännande.

Läs mer på vår Kodknäckare: andra världskrigets hjältar-sajt!

Showview: -

Favorit

13:15 Time team

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 19. Avsnitt 8 av 11. Djupt under Kenfigs sanddyner ligger en begravd medeltidsstad. Tony och teamet har bara tre dagar på sig att gräva fram resterna och ta reda på vad som hände med den. Från tidigare i dag.

Läs mer på vår Time team-sajt!

Showview: -

Favorit

14:15 Alaskas vilda västern

Amerikansk realityserie från 2013. Säsong 1. Avsnitt 5 av 10. Ken hjälper Hans in i vårt århundrade genom att lära honom om den virtuella dejtingvärlden - på Alaskas sätt. Jims tålamod sätts på prov när han guidar Phred och hennes vän genom vildmarken.

Läs mer på vår Alaskas vilda västern-sajt!

Showview: -

Favorit

15:15 Barack Obama: Lysande utsikter

Fransk dokumentär från 2012. Säsong 1.Avsnitt 1. När Barack Obama blev president 2008 var förväntningarna på honom skyhöga. Han skulle både handskas med finanskrisen samt konfrontera sina hårt motarbetande opponenter.

Läs mer på vår Barack Obama: Lysande utsikter-sajt!

Showview: -

Favorit

16:20 Barack Obama: Lysande utsikter

Fransk dokumentär från 2012. Säsong 1.Avsnitt 2. Följ med bakom kulisserna i Vita huset, tillsammans med Obamas främsta rådgivare och ledande politiska analytiker. Hör historien om presidentens historiska och svåra första mandatperiod Från tidigare i dag.

Läs mer på vår Barack Obama: Lysande utsikter-sajt!

Showview: -

Favorit

17:25 Hur fungerar det?

Brittisk dokumentärserie från 2006. Säsong 1.Avsnitt 5. Komikern Robert Llewellyn avslöjar hur enorma containerfartyg avlastas med hjälp av lyftkranar som är över 90 meter höga. Robert tar även reda på hur det går till när internetkablar läggs över hela havsbotten. Vi får slutligen reda på hur viktig den kinesiska staden Qiaotou är i våra vardagsliv.

Läs mer på vår Hur fungerar det?-sajt!

Showview: -

Favorit

18:00 Formel 1: Ungerns GP Highlights

Ungerns GP Highlights från Hungaroring. Kommentatorer: Janne Blomqvist och Eje Elgh.

Läs mer på vår Formel 1: Ungerns GP Highlights-sajt!

Showview: -

Favorit

19:00 Mysteriet med det försvunna spionplanet

Mysteriet med det försvunna spionplanet

Svensk dokumentär från 2011. Det här är historien om det svenska stridsflygplanet DC-3 som försvann över Östersjön 1952. Mer än 30 år senare avslöjades det att planet var på ett hemligt uppdrag och den ryska staten medgav att Sovjet hade skjutit ner planet. Vraket återfanns aldrig och dess besättning på åtta man förblev försvunna fram till 2003, när SAS kaptenen Anders Jallai begav sig för att leta rätt på planet.

Läs mer på vår Mysteriet med det försvunna spionplanet-sajt!

Showview: -

Favorit

20:00 Gladiatorernas kyrkogård

Gladiatorernas kyrkogård

Brittisk dokumentär från 2007. Gladiatorerna har alltid betraktats som antikens legendariska hjältar, och har blivit föremål för storfilmer som "Spartacus" och "Gladiator". Våra kunskaper har dock nästan uteslutande baserats på gissningar - fram till i dag. På 1990-talet gjordes nämligen ett oväntat fynd av en forskargrupp som letade efter forna dagars pilgrimsrutt mellan Artemistemplet och den turkiska staden Ephesus. De upptäckte en massgrav. De flesta liken bar inga spår av en naturlig död, snarare verkade de ha mött slutet på ett våldsamt sätt. Vi får en exklusiv inblick i tidernas största arkeologiska forskningsprojekt om gladiatorerna. Vi får se hur de levde, slogs och dog. Detta är inga spekulationer utan rättsmedicinsk vetenskap.

Läs mer på vår Gladiatorernas kyrkogård-sajt!

Showview: -

Favorit

21:00 Kanadas dödliga motorväg

Kanadensisk realityserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 5 av 10. Riskerna med jobbet blir uppenbara när en vän till en av förarna förlorar benet vid en bogseringsolycka. Samtidigt inser Jamie att han har en rival på motorvägen.

Läs mer på vår Kanadas dödliga motorväg-sajt!

Showview: -

Favorit

21:55 Fotboll

Fotboll

Milan-Manchester City. Från Heinz Field, Pittsburgh.

Läs mer på vår Fotboll-sajt!

Showview: -

Favorit

00:05 Fotboll

Fotboll

Liverpool-Olympiakos. Från Soldier Field, Chicago.

Läs mer på vår Fotboll-sajt!

Showview: -

Favorit

02:05 Livsfarliga flygresor

Brittisk dokumentärserie från 2013. Säsong 1. Avsnitt 6 av 8. Pete är både testpilot och tävlingspilot, och Brad har varit på flyguppdrag i både Sydamerika och Afghanistan. Men trots deras meriter får de problem med ett lättretligt gammalt Cheyenne-plan.

Läs mer på vår Livsfarliga flygresor-sajt!

Showview: -

Favorit

03:00 Asiens undre värld

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Lönnmördare. Lejda mördare är verksamma i organiserade nätverk i Filippinernas huvudstad. Stan är full av vapen och kulorna viner tätt när rivaliserande gäng härjar på gatorna medan poliser skjuts ned och politiker fruktar för sina liv. I det här avsnittet hamnar vi mitt emellan professionella lejda mördare och lagen. Men dessa underjordiska nätverk av skarpskyttar är själva hotade eftersom polisen är dem hack i häl. Vi får höra från båda sidor och veta mer om deras långvariga strider för att ta kontroll över det kaotiska Manila.

Läs mer på vår Asiens undre värld-sajt!

Showview: -

Favorit

03:30 Asiens undre värld

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Barnsexbanditer. Pedofili är ett av världens mest avskyvärda brott eftersom förövarna utnyttjar de försvarslösa och oskyldiga. Pedofiler frodas i sydostasiatiska länder, där lagen är full av luckor och offren som mest sårbara. Kambodjas underutvecklade sociala infrastruktur har orsakat en ökänd marknad för sexturism. Vi får höra chockerande berättelser från offren och följer med på hemliga uppdrag för att gillra fällor som ska fånga internationella pedofiler på bar gärning.

Läs mer på vår Asiens undre värld-sajt!

Showview: -

Favorit

04:00 Asiens undre värld

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Knarklangare. Polisen uppskattar att 1,7 miljoner människor I Filippinerna är drogberoende. Langare och tillverkare fortsätter att producera dessa lönsamma olagliga ämnen, säljs droger värda omkring 20 miljoner dollar varje dag landet runt. Vi får höra verkliga langares, och även långvariga missbrukares, berättelser om hur deras liv i denna underjordiska industri ser ut. Här får vi veta varför Shabu (metamfetamin-hydroklorid) trots dess fasansfulla negativa biverkningar förblir Filippinernas mest populära drog.

Läs mer på vår Asiens undre värld-sajt!

Showview: -

Favorit

04:30 Asiens undre värld

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Hallickar. Sexindustrin har tjänat stora pengar under många generationer. Hallickarna är de som tjänar på industrin genom att lura kvinnor in i organiserade prostitutionsligor. I Mongoliet beräknar man att det går en prostituerad för varje 140 stycken invånare. I Hong Kong ägs industrin av The triads. Vi tjuvkikar på Asiens hallickar och hör vittnesmål från hallickar både i fängelse och i frihet. Sedan berättar Mongoliets avdelning för organiserad brottslighet om vilka områden de bevakar.

Läs mer på vår Asiens undre värld-sajt!

Showview: -

Favorit