TV10 Onsdag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

08:30 Gatusmart vetenskap

Brittisk dokumentärserie från 2010. Säsong 6. Avsnitt 7 av 8. Teamet undersöker några av de största mardrömmarna vid olika resor. Liz tar reda på vad som orsakar trafikstockningar, om det hjälper att byta körfält, samt hur man botar åksjuka. Även senare i dag.

Läs mer på vår Gatusmart vetenskap-sajt!

Showview: -

Favorit

09:05 Gatusmart vetenskap

Brittisk dokumentärserie från 2010. Säsong 6. Avsnitt 8 av 8. Om varför vi är så förtjusta i hundar. Liz är i Österrike där forskare jämför hundar med vargar för att se hur olika tama hundar egentligen är. Även senare i dag.

Läs mer på vår Gatusmart vetenskap-sajt!

Showview: -

Favorit

09:35 Time team

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 19. Avsnitt 4 av 11. Newmarket är födelseplatsen för hästkapplöpning och Tony och teamet är på plats för att leta efter de äldsta lämningarna av den "kungliga sporten". Även senare i dag.

Läs mer på vår Time team-sajt!

Showview: -

Favorit

10:35 Kanadas dödliga motorväg

Kanadensisk realityserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 6 av 10. Efter kraftiga snöfall kör lastbilarna fast och det är stor risk för snöskred. Helikoptrar släpper bomber för att få uppbyggnaden av snö i rörelse, medan Jamies team måste få igång trafiken.

Läs mer på vår Kanadas dödliga motorväg-sajt!

Showview: -

Favorit

11:35 Iron men

Iron men

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Säsong 1.Avsnitt 2. Möt den hårdnackade lärlingen Adrienne som arbetar med bygget av en bro i Bronx. Hon är en riktig värsting och är en av endast 25 kvinnor i gemenskapen.

Läs mer på vår Iron Men-sajt!

Showview: -

Favorit

12:05 Gatusmart vetenskap

Brittisk dokumentärserie från 2010. Säsong 6. Avsnitt 7 av 8. Teamet undersöker några av de största mardrömmarna vid olika resor. Liz tar reda på vad som orsakar trafikstockningar, om det hjälper att byta körfält, samt hur man botar åksjuka. Från tidigare i dag.

Läs mer på vår Gatusmart vetenskap-sajt!

Showview: -

Favorit

12:35 Gatusmart vetenskap

Brittisk dokumentärserie från 2010. Säsong 6. Avsnitt 8 av 8. Om varför vi är så förtjusta i hundar. Liz är i Österrike där forskare jämför hundar med vargar för att se hur olika tama hundar egentligen är. Från tidigare i dag.

Läs mer på vår Gatusmart vetenskap-sajt!

Showview: -

Favorit

13:10 Time team

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 19. Avsnitt 4 av 11. Newmarket är födelseplatsen för hästkapplöpning och Tony och teamet är på plats för att leta efter de äldsta lämningarna av den "kungliga sporten". Från tidigare i dag.

Läs mer på vår Time team-sajt!

Showview: -

Favorit

14:05 Alaskas vilda västern

Amerikansk realityserie från 2013. Säsong 1. Avsnitt 2 av 10. Gänget är rejält uppeldade inför den årliga loppmarknaden och matlagningstävlingen där de ska laga lax. En alaskisk cowboy får sedan hjälp att träna sina hästar.

Läs mer på vår Alaskas vilda västern-sajt!

Showview: -

Favorit

15:05 Brit cops

Brittisk dokumentärserie från 2009. Säsong 2. Avsnitt 1 av 10. Actionspäckad serie om den brittiska polisens spännande och skrämmande vardag. Här följer vi bland annat poliser som jobbar under täckmantel med knarklangning och trafikpoliser som försöker förhindra olyckor och farliga beteenden som rattfylla och fortkörning. Vare sig det handlar om stulna fordon på landsbygden eller inbrott och gängbråk i London kommer den brittiska ordningsmakten att kämpa för att lösa brotten. De arbetar på landets gator, i luften - och under vattnet. Varje dag möts den brittiska ordningsmakten av nya utmaningar och gör allt de kan för att polisarbetet ska vara i världsklass.

Läs mer på vår Brit Cops-sajt!

Showview: -

Favorit

16:00 Livsfarliga flygresor

Brittisk dokumentärserie från 2013. Säsong 1. Avsnitt 6 av 8. Pete är både testpilot och tävlingspilot, och Brad har varit på flyguppdrag i både Sydamerika och Afghanistan. Men trots deras meriter får de problem med ett lättretligt gammalt Cheyenne-plan.

Läs mer på vår Livsfarliga flygresor-sajt!

Showview: -

Favorit

16:55 Andra världskrigets hemliga krig

Andra världskrigets hemliga krig

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 1.Avsnitt 4. Dusko Popov var en välbärgad advokat, en fulländad skådis, en älskvärd kvinnokarl, och en orädd spelare. Han rörde sig i de övre nivåerna av det brittiska samhället, och blev en av Tysklands betrodda spioner. Men i själva verket var han Englands mest framgångsrika dubbelagent, och somliga menar James Bond skrevs med hans liv i åtanke. Vi kan nu berätta om Popovs otroliga äventyr med hjälp av unika bilder från ett familjealbum, och en exklusiv intervju med hans son Marco.

Läs mer på vår Andra världskrigets hemliga krig-sajt!

Showview: -

Favorit

18:00 Kanadas dödliga motorväg

Kanadensisk realityserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 7 av 13. Det råskinnade gänget handskas med säsongens hittills svåraste bärgning: en kraschad pickup som måste halas upp 400 meter för ett stup.

Läs mer på vår Kanadas dödliga motorväg-sajt!

Showview: -

Favorit

19:00 Livsfarliga flygresor

Brittisk dokumentärserie från 2013. Säsong 1. Avsnitt 7 av 8. Det gamla Cheyenne-planet orsakar stora problem för Pete och Brad som snart har slut på både tid och tålamod. Kerry och Stu kämpar samtidigt mot stormväder, motorproblem och magsjuka.

Läs mer på vår Livsfarliga flygresor-sajt!

Showview: -

Favorit

20:00 Alaskas vilda västern

Amerikansk realityserie från 2013. Säsong 1. Avsnitt 3 av 10. Ken måste fatta ett tufft beslut efter att vinnaren av en björnkamp ber honom om en tjänst. Phred och Bryan går vilse efter att ha hjälpt en grupp guldgrävare att reparera sina vapen. Även i natt.

Läs mer på vår Alaskas vilda västern-sajt!

Showview: -

Favorit

21:00 Det svarta guldet

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Säsong 2. Avsnitt 7 av 8. Katastrof bryter ut på Big Dog 28 när en kedja går sönder och Jerry skadas allvarligt på ena ögat. Samtidigt hittar Gerald ett oväntat sätt att tjäna pengar efter att ha fått sparken. Tanks hänsynslösa attityd sätter hela teamet i fara, och när konflikterna blir ohållbara tvingas handledare David Kiser avgöra vilka som får stanna och vilka som måste avskedas. Även i natt.

Läs mer på vår Det svarta guldet-sajt!

Showview: -

Favorit

22:00 Brit cops

Brittisk dokumentärserie från 2009. Säsong 2. Avsnitt 2 av 10. Actionspäckad serie om den brittiska polisens spännande och skrämmande vardag. Här följer vi bland annat poliser som jobbar under täckmantel med knarklangning och trafikpoliser som försöker förhindra olyckor och farliga beteenden som rattfylla och fortkörning. Vare sig det handlar om stulna fordon på landsbygden eller inbrott och gängbråk i London kommer den brittiska ordningsmakten att kämpa för att lösa brotten. De arbetar på landets gator, i luften - och under vattnet. Varje dag möts den brittiska ordningsmakten av nya utmaningar och gör allt de kan för att polisarbetet ska vara i världsklass. Även i natt.

Läs mer på vår Brit Cops-sajt!

Showview: -

Favorit

23:00 Specialstyrkan: Människojägarna

Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 3. Avsnitt 16 av 19. Gruppen jagar en datorexpert som misstänks för identitetsstöld och som befinner sig i USA illegalt. Även i natt.

Läs mer på vår Specialstyrkan: Människojägarna-sajt!

Showview: -

Favorit

23:30 Specialstyrkan: Människojägarna

Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 3. Avsnitt 17 av 19. Polisen påbörjar en högoktanig jakt efter en svårfångad mördare i New York. Även i natt.

Läs mer på vår Specialstyrkan: Människojägarna-sajt!

Showview: -

Favorit

00:00 Andra världskrigets hemliga krig

Andra världskrigets hemliga krig

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 1.Avsnitt 5. Mitt under kaoset 1940 skapade Winston Churchill specialstyrkan SOE, för att "sätta Europa i brand". Charles Hambro var en mäktig finansiär med ansvar för den skandinaviska avdelningen. Ett officiellt dokument skickades till honom, som pryddes av två enkla ord - "Tungt vatten". Detta tungvatten var en nyckelkomponent för att tillverka den oerhört kraftfulla atombomben.

Läs mer på vår Andra världskrigets hemliga krig-sajt!

Showview: -

Favorit

01:05 Alaskas vilda västern

Amerikansk realityserie från 2013. Säsong 1. Avsnitt 3 av 10. Ken måste fatta ett tufft beslut efter att vinnaren av en björnkamp ber honom om en tjänst. Phred och Bryan går vilse efter att ha hjälpt en grupp guldgrävare att reparera sina vapen. Från i kväll.

Läs mer på vår Alaskas vilda västern-sajt!

Showview: -

Favorit

02:05 Det svarta guldet

Amerikansk dokumentärserie från 2009. Säsong 2. Avsnitt 7 av 8. Katastrof bryter ut på Big Dog 28 när en kedja går sönder och Jerry skadas allvarligt på ena ögat. Samtidigt hittar Gerald ett oväntat sätt att tjäna pengar efter att ha fått sparken. Tanks hänsynslösa attityd sätter hela teamet i fara, och när konflikterna blir ohållbara tvingas handledare David Kiser avgöra vilka som får stanna och vilka som måste avskedas. Från i kväll.

Läs mer på vår Det svarta guldet-sajt!

Showview: -

Favorit

03:00 Brit cops

Brittisk dokumentärserie från 2009. Säsong 2. Avsnitt 2 av 10. Actionspäckad serie om den brittiska polisens spännande och skrämmande vardag. Här följer vi bland annat poliser som jobbar under täckmantel med knarklangning och trafikpoliser som försöker förhindra olyckor och farliga beteenden som rattfylla och fortkörning. Vare sig det handlar om stulna fordon på landsbygden eller inbrott och gängbråk i London kommer den brittiska ordningsmakten att kämpa för att lösa brotten. De arbetar på landets gator, i luften - och under vattnet. Varje dag möts den brittiska ordningsmakten av nya utmaningar och gör allt de kan för att polisarbetet ska vara i världsklass. Från i kväll.

Läs mer på vår Brit Cops-sajt!

Showview: -

Favorit

04:00 Specialstyrkan: Människojägarna

Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 3. Avsnitt 16 av 19. Gruppen jagar en datorexpert som misstänks för identitetsstöld och som befinner sig i USA illegalt. Från i kväll.

Läs mer på vår Specialstyrkan: Människojägarna-sajt!

Showview: -

Favorit

04:30 Specialstyrkan: Människojägarna

Amerikansk realityserie från 2010. Säsong 3. Avsnitt 17 av 19. Polisen påbörjar en högoktanig jakt efter en svårfångad mördare i New York. Från i kväll.

Läs mer på vår Specialstyrkan: Människojägarna-sajt!

Showview: -

Favorit