Upphovsland: Sverige
1. Björn i Härjedalen
Avsnitt 1 - Björn i Härjedalen, Säsong 1
Kocken Anders Samuelsson reser till Härjedalen för att laga björnkött. Här serveras ytterlåret av björn i en klassisk bräsering i en gryta med rött vin, mustig selleri och en liten rökt touch från enkvisten.
2. Ostron i Bohuslän
Avsnitt 2 - Ostron i Bohuslän, Säsong 1
Kockarna Anders Samuelsson och Sofia B. Olsson åker till Kalvön i Bohuslän för att utforska havets och strandens läckerheter och laga en smakrik ostronsoppa med strandkål och äpple.
3. Ripa i Kiruna
Avsnitt 3 - Ripa i Kiruna, Säsong 1
Kocken Anders Samuelsson jagar ripa i Kiruna och tillagar den hel över öppen eld. Som tillbehör serveras en matig och smakrik klimp med kantareller.
4. Gotländsk tryffel
Avsnitt 4 - Gotländsk tryffel, Säsong 1
För Anders står gotländsk tryffel på menyn, men först måste vi hitta den och till vår hjälp har vi människans bästa lurviga vän.
5. Vild lök på Österlen
Avsnitt 5 - Vild lök på Österlen, Säsong 1
Smakresan fortsätter söderut. På Österlen sägs att det finns vilt blommande lök och vi får se om Anders lyckas hitta den.
Hittade du något som inte stämmer?
Ge din feedbackPOPULÄRA SÖKNINGAR