TV10 Onsdag

Info: Program som redan visats idag är dolda. Visa alla program.

08:30 I närkamp med förfäderna

Brittisk dokumentärserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 1 av 5. Dick utmanar laget att bygga ett medeltida maskingevär - en "ribauldequin". Denna helvetesmaskin kunde avfyra en hel skottsalva mot fiendens riddare. Men kan gänget förbättra uppfinningen? Även senare i dag.

Läs mer på vår I närkamp med förfäderna-sajt!

Showview: -

Favorit

09:30 Time team

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 19. Avsnitt 11 av 11. Historieböckerna berättar om resterna av en jaktstuga i den berömda Sherwoodskogen med anor till Johan av England. Time teams utgrävningar producerar en hel rad fynd. Även senare i dag.

Läs mer på vår Time team-sajt!

Showview: -

Favorit

10:35 Kanadas dödliga motorväg

Kanadensisk realityserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 10 av 10. Räddningsteamet gillar efter jobbet att lugna sig genom att gå på krogen. I dag ser de på bilder från några av sina största och otäckaste uppdrag på Coquihalla Highway. Även i kväll.

Läs mer på vår Kanadas dödliga motorväg-sajt!

Showview: -

Favorit

11:35 Iron men

Iron men

Amerikansk dokumentärserie från 2012. Säsong 1.Avsnitt 9. Det är en grå dag och de hårdnackade arbetarna måste flytta över 408 ton stål i mycket dålig sikt. Samtidigt kämpar manskapet vidare med brobygget vid Harlem River.

Läs mer på vår Iron Men-sajt!

Showview: -

Favorit

12:05 I närkamp med förfäderna

Brittisk dokumentärserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 1 av 5. Dick utmanar laget att bygga ett medeltida maskingevär - en "ribauldequin". Denna helvetesmaskin kunde avfyra en hel skottsalva mot fiendens riddare. Men kan gänget förbättra uppfinningen? Från tidigare i dag.

Läs mer på vår I närkamp med förfäderna-sajt!

Showview: -

Favorit

13:05 Time team

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 19. Avsnitt 11 av 11. Historieböckerna berättar om resterna av en jaktstuga i den berömda Sherwoodskogen med anor till Johan av England. Time teams utgrävningar producerar en hel rad fynd. Från tidigare i dag.

Läs mer på vår Time team-sajt!

Showview: -

Favorit

14:00 Alaskas vilda västern

Amerikansk realityserie från 2013. Säsong 1. Avsnitt 7 av 10. En inföding kommer till butiken och behöver ett förstklassigt vapen för att klara sig i Alaskas ogästvänliga terräng. Gänget hjälper två systrar att arrangera ett ovanligt dubbelbröllop.

Läs mer på vår Alaskas vilda västern-sajt!

Showview: -

Favorit

14:55 Brit cops

Brittisk dokumentärserie från 2009. Säsong 2. Avsnitt 5 av 10. Actionspäckad serie om den brittiska polisens spännande och skrämmande vardag. Här följer vi bland annat poliser som jobbar under täckmantel med knarklangning och trafikpoliser som försöker förhindra olyckor och farliga beteenden som rattfylla och fortkörning. Vare sig det handlar om stulna fordon på landsbygden eller inbrott och gängbråk i London kommer den brittiska ordningsmakten att kämpa för att lösa brotten. De arbetar på landets gator, i luften - och under vattnet. Varje dag möts den brittiska ordningsmakten av nya utmaningar och gör allt de kan för att polisarbetet ska vara i världsklass.

Läs mer på vår Brit Cops-sajt!

Showview: -

Favorit

15:50 Andra världskrigets hemliga krig

Andra världskrigets hemliga krig

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 1.Avsnitt 12. Juan Pujol var en spansk dubbelagent som gick under kodnamn "Garbo". Han var den ultimate lögnaren och arbetade för Storbritanniens räkning genom att skicka missvisande information till tyskarna. Bland annat lyckades han leverera falska upplysningar inför landstigningen i Normandie. Även i kväll.

Läs mer på vår Andra världskrigets hemliga krig-sajt!

Showview: -

Favorit

16:55 Andra världskrigets hemliga krig

Andra världskrigets hemliga krig

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 1.Avsnitt 13. Fitzroy MacLean handplockades av Winston Churchill för att hoppa fallskärm ned i Jugoslavien och samverka med Josep Broz, "Titos", gerillastyrka. Tillsammans skulle de nu sträva efter att bekämpa tyskarna. Även i natt.

Läs mer på vår Andra världskrigets hemliga krig-sajt!

Showview: -

Favorit

18:00 Kanadas dödliga motorväg

Kanadensisk realityserie från 2012. Säsong 1. Avsnitt 10 av 10. Räddningsteamet gillar efter jobbet att lugna sig genom att gå på krogen. I dag ser de på bilder från några av sina största och otäckaste uppdrag på Coquihalla Highway. Från tidigare i dag.

Läs mer på vår Kanadas dödliga motorväg-sajt!

Showview: -

Favorit

19:00 Livsfarliga flygresor

Brittisk dokumentärserie från 2013. Säsong 2. Avsnitt 3 av 10. Efter sin kamp mot en oregerlig motor högt ovanför havet beslutar Marcio och Kerry att det är dags för överlevnadsträning i det iskalla vattnet. Pete och Cory är lättklädda i ett arktiskt område.

Läs mer på vår Livsfarliga flygresor-sajt!

Showview: -

Favorit

20:00 Alaskas vilda västern

Amerikansk realityserie från 2013. Säsong 1. Avsnitt 8 av 10. Jim hjälper en far och hans dotter att leva enligt alaskisk tradition - ett med naturen. En lömsk guldgrävare lockar in Ken i en affär som kan bli en stor triumf - eller en enorm förlust.

Läs mer på vår Alaskas vilda västern-sajt!

Showview: -

Favorit

21:00 Det svarta guldet

Amerikansk dokumentärserie från 2010. Säsong 3. Avsnitt 3 av 13. En oljearbetare slutar och karlarna vill ha hans jobb. Sedan bråkar Brandon med en reparatör, och gänget gaddar ihop sig mot Cheston som vägrar att bära en vattenbehållare. Freddie och Jerry hamnar i en konflikt när en ny oljearbetare ska bli befodrad.

Läs mer på vår Det svarta guldet-sajt!

Showview: -

Favorit

22:00 Brit cops

Brittisk dokumentärserie från 2009. Säsong 2. Avsnitt 6 av 10. Actionspäckad serie om den brittiska polisens spännande och skrämmande vardag. Här följer vi bland annat poliser som jobbar under täckmantel med knarklangning och trafikpoliser som försöker förhindra olyckor och farliga beteenden som rattfylla och fortkörning. Vare sig det handlar om stulna fordon på landsbygden eller inbrott och gängbråk i London kommer den brittiska ordningsmakten att kämpa för att lösa brotten. De arbetar på landets gator, i luften - och under vattnet. Varje dag möts den brittiska ordningsmakten av nya utmaningar och gör allt de kan för att polisarbetet ska vara i världsklass. Även i natt.

Läs mer på vår Brit Cops-sajt!

Showview: -

Favorit

23:00 Andra världskrigets hemliga krig

Andra världskrigets hemliga krig

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 1.Avsnitt 12. Juan Pujol var en spansk dubbelagent som gick under kodnamn "Garbo". Han var den ultimate lögnaren och arbetade för Storbritanniens räkning genom att skicka missvisande information till tyskarna. Bland annat lyckades han leverera falska upplysningar inför landstigningen i Normandie. Från tidigare i dag.

Läs mer på vår Andra världskrigets hemliga krig-sajt!

Showview: -

Favorit

00:05 Andra världskrigets hemliga krig

Andra världskrigets hemliga krig

Brittisk dokumentärserie från 2011. Säsong 1.Avsnitt 13. Fitzroy MacLean handplockades av Winston Churchill för att hoppa fallskärm ned i Jugoslavien och samverka med Josep Broz, "Titos", gerillastyrka. Tillsammans skulle de nu sträva efter att bekämpa tyskarna. Från tidigare i dag.

Läs mer på vår Andra världskrigets hemliga krig-sajt!

Showview: -

Favorit

01:05 Fotboll

Fotboll

Manchester City-Liverpool. Från Yankee Stadium, New York.

Läs mer på vår Fotboll-sajt!

Showview: -

Favorit

03:05 Brit cops

Brittisk dokumentärserie från 2009. Säsong 2. Avsnitt 6 av 10. Actionspäckad serie om den brittiska polisens spännande och skrämmande vardag. Här följer vi bland annat poliser som jobbar under täckmantel med knarklangning och trafikpoliser som försöker förhindra olyckor och farliga beteenden som rattfylla och fortkörning. Vare sig det handlar om stulna fordon på landsbygden eller inbrott och gängbråk i London kommer den brittiska ordningsmakten att kämpa för att lösa brotten. De arbetar på landets gator, i luften - och under vattnet. Varje dag möts den brittiska ordningsmakten av nya utmaningar och gör allt de kan för att polisarbetet ska vara i världsklass. Från i kväll.

Läs mer på vår Brit Cops-sajt!

Showview: -

Favorit

04:00 Dödliga redskap

Brittisk dokumentärserie från 2012. Säsong 1.Avsnitt 3. Om några av historiens dödligaste vapen, från romerska svärd och spjut, till första världskrigets kulsprutor och sprängämnen. Det här är en titt på stridens brutala verklighet som undersöker hur vapen utvecklats och effektiviserats genom tiderna. Genom experiment avslöjas hur ett blad och en kula formades så att skadorna de orsakade inte gick att behandla, medan kriminaltekniska experter förklarar hur barbariskt de skadade ofta behandlades.

Läs mer på vår Dödliga redskap-sajt!

Showview: -

Favorit