vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Kulturstudion

Säsong 2023
Dela
Säsong 2023
106
142
S2023:A11 Kungliga operan 250 år och Another place med Mats Ek - Kungliga operan firar 250 år med en festföreställning med både historiska och nutida scener och med några av vår tids stora sångare och dansare samt gästspelande skådespelare från Dramaten. Inför föreställningen bjöd vi in Operans relativt nytillträdda VD Fredrik Lindgren till studion, för att berätta om sina tankar kring vår kungliga opera och dess framtid, tillsammans med programledare Malin Båth.Vi inleder dock Kulturstudion denna vecka med "Another place - i samtal med Mats Ek", där koreografen själv berättar om de hänsyn och de drivkrafter som han ville ge plats åt i sitt nya dansverk, skapat för två étolie-dansare på Garnieroperan i Paris, och som vi också får ta del av här.Och så avslutar vi med "Livet på Operan", den första delen i en reality-serie där vi får följa med bakom kulisserna på Kungliga operan i Stockholm. Resterande avsnitt av serien ligger på Play.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Kulturstudion
106
142

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback

POPULÄRA SÖKNINGAR

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy