vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Kulturstudion

Säsong 2023
Dela
Säsong 2023
106
142
S2023:A27 George Michael - Den 25 juni skulle George Michael ha fyllt 60. Han gick bort på juldagen 2016. I denna dokumentär berättas hans historia, genom arkivklipp och nyproducerade intervjuer med familj, vänner, kollegor och andra som på olika sätt fanns i hans närhet. En film av Simon Napier-Bell, i många år manager för Wham! Bland de medverkande möter vi Stevie Wonder, Stephen Fry, Piers Morgan, Rufus Wainwright och Kenny Goss, George Michaels partner under många år. - - - Därefter en storslagen inspelning med George Michael från augusti 2008 och två bejublade konserter på Earl's Court i London. Konserterna markerade avslutningen på den framgångsrika turnén 25 Live Tour, en hyllning till hans 25 år som artist och med klassiker som Careless whisper, Freedom, Faith, Everything she wants and Amazing på programmet. - - - Möt också Andreas Lundstedt i studion, känd från gruppen Alcazar, som berättar om sitt livslånga förhållande till George Michel och hans musik.

Upphovsland: Sverige

Dela
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Kulturstudion
106
142

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback

POPULÄRA SÖKNINGAR

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy