Burritos tillsammans med masa-pommes frites, revbensspjäll med röda böner och ris och kalkon med grisfötter.
Guy påbörjar en smakturné genom Toscano, Italien. I Montecatini Alto prövas en bläckfisks-specialitet och en blandning av räkor och kronärtskockor med medelhavskänsla. I Collodi bjuds det på spaghetti och lam, samt en tryffeljakt. Sist men inte mins får vi färsk pasta med musslor och oxsvanstorte...
Vi upplever traditionell, italiensk mat i Florens och ett 50 år gammalt landmärke serverar en legendarisk spaghettispecialitet.
En autentisk biffspecialitet och en bensinmack som serverar stek och hemmagjort bränsle. I Phoenix besöker vi en hamburgebar som tänker utanför ramarna.
I Atlantic City bjuds det på flundra, fylld med krabba och en annorlunda variant av cannelloni. I Phoenix serverar en pizzeria pajer fyllda med allt från bakad ziti till Marsala.
Guy åker till Bakersfield och testar fyldda fläskkotletter och mac'n cheese med hummer.
Guys testar mat från världen alla hörn. Det blir bland annat latin fushion, riktig thai-mat och specialiteter från Sicilien.
Guys smaklökar får sig ett riktigt kulinariskt äventyr med smaker som Texas chili, pumpapannkakor och jordnötssmörsburgare.
I Bakersfield bjuds det på oxsvans och vitlöksfriterad kyckling, på andra sidan stan får vi grekiska specialiteter som salladsdolmar och bräserad biff över pasta.
NASCAR-föraren Clint Bowyer ansluter sig till Guy i Charlotte. Dynamitgoda hamburgare och en unik version av räkor. Stek med fikon och en rykande het kyckling.
I Charlotte testar vi på gumbo och en kryddstark mahispecialitet. På andra sidan staden serveras en lammragout och en glassmacka.