vidare till tv.nu

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

tv.nu avser att till användare erbjuda världens bästa guide till tv-innehåll och till annonsörer marknadens effektivaste annonslösningar. För att kunna göra detta får vi hjälp av bl.a. The Movie Database (TMDb) som tillhandahåller aktuellt och bra innehåll. Tack TMDb!

Ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer