TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Synas på tv.nu

tv.nu är Sveriges största och en av världens främsta guider till tv, play och streaming. Hos oss når ni 1,7 miljoner personer i veckan.

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö. Möjlighet finns även att addera olika former av kampanj-styrningar för att öka affiniteten i din önskade målgrupp.

Annonswebb

Besök vår annonswebb för mer information om priser och materialspecifikationer.

Länk: Annonswebb

Annonsvänligt Sverige

Annonsvänligt Sverige är ett branschinitiativ där IAB Sverige tillsammans med branschaktörer gemensamt skapat kriterier för vad vi ser som en lämplig annonsmiljö för våra konsumenter.

Genom att följa Annonsvänligt Sveriges kriterier visar vi att vi tar ansvar för långsiktighet och hållbarhet i vår affär. Läs gärna mer på IAB:s hemsida

Länk: IAB Sverige

tv.nu är godkända av Annonsvänligt Sverige, vilket är ett branschinitiativ som gemensamt formulerar vad som är en lämplig annonsmiljö för konsumenterna.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy