vidare till tv.nu
Venice Beach

Venice Beach

TV4, Mån 12 nov 15:35 - 15:55

Reality, Sverige, Säsong 1, Avsnitt 1

I premiären av Venice Beach lär vi känna systerduon Sara och Hanna Montazami medan de fotograferar och besöker ett bloggevent. Även skådespelerskan Julia Bailey och maken Scott, som börjar dagen med surfing. Och Sophie Angner som åker hem till en miljonär för en privat tennislektion.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1
  Reality

  I premiären av Venice Beach lär vi känna systerduon Sara och Hanna Montazami medan de fotograferar och besöker ett bloggevent. Även skådespelerskan Julia Bailey och maken Scott, som börjar dagen med surfing. Och Sophie Angner som åker hem till en miljonär för en privat tennislektion.

 • 01:00Avsnitt 2
  Reality

  Vi träffar Sofia Isaksson, som tar med oss på en dag till stranden och en tur till pojkvännens vingård. Daniella Hernandez, som jobbar hårt för sitt musikprojekt. Och Lina Cedmer, som bor i en studio och jobbar på modejätten Odd Molly.

 • 01:00Avsnitt 3
  Reality

  Sara och Hanna campar i Mexiko medan Julia åker på modelljobb, och berättar om sin bakgrund inom finans. Lina piercar sig med en vän och Daniella gör en tatuering samtidigt som hon upptäcker ett litet misstag. Det blir även en klassisk kräftskiva!

 • 01:00Avsnitt 4
  Reality

  Julia och Scott åker på semester till Sverige och Sofia och Howie tittar på hus i Venice Beach. Sara och Hanna har ett möte för Montazami Brand och Sophie visar oss en dag på jobbet, där kontorsjobb blandas med tenniscoachning.

 • 01:00Avsnitt 5
  Reality

  Sara och Hanna turistar i sin egen stad och inser att de måste bli bättre på att prata svenska. Lina surfar med sitt kompisgäng och pratar om singellivet, och Daniellas kompis Jessica kommer på besök. Sophie erkänner även ett misstag inför sin chef.

 • 01:00Avsnitt 6
  Reality

  Sofia följer med Howie på en jobbresa medan Hanna och pojkvännen Rudy åker på en minisemester till Mammoth Lakes. Dessutom tar Julia med sig hunden Bear på vandring och Sophie presenterar en tv-idé för en kund på jobbet.

 • 01:00Avsnitt 7
  Reality

  Medan Lina spanar in modet på New York Fashion Week anordnar Daniella en avskedsmiddag för kompisen Jessica. Julia går på skådespelarkurs men har av någon anledning börjat tvivla. Och Sophie får en rundtur hemma hos miljonären James Goldstein.

 • 01:00Avsnitt 8
  Reality

  Daniella känner sig nedstämd och får hemlängtan samtidigt som Lina åker till Arizona på en säljresa. Sofia berättar om sin bakgrund med ätstörningar och Sophie går på en modellcasting. Dessutom åker Sara och Hanna på en privat vinprovning i Napa.

 • 01:00Avsnitt 9
  Reality

  Julia förbereder inför en omtalad resa och Sophie och Hakim åker till Sverige för ett försenat bröllopsfirande. Sofia och Howie satsar på en sportig dag medan Sara och Hanna går på spa. Men varför är Hanna så missnöjd med den manliga massören?

 • 01:00Avsnitt 10
  Reality

  Julia får klara sig utan mobil och rinnande vatten när hon reser till festivalen Burning man i Kaliforniens öken. Daniella tar sig an en svår musikinspelning medan Hanna chockas av sin bror i Venice Beach.

 • 01:00Avsnitt 11
  Reality

  Daniella har en härlig dag på stranden medan Julia fotas i hattar. Hon blottar även sanningen om sitt självförtroende medan Sara och Hanna avslöjar hemligheten bakom sin svenska.

 • 01:00Avsnitt 12
  Reality

  Julia berättar om sjukdomen som påverkar hennes vardag och Sofia beskriver fördomarna om hennes liv. Det blir sprakande festligt när Sara firar sin födelsedag och Lina går på 30-års fest. Men det fälls även tårar.

 • 01:00Avsnitt 13
  Reality

  Hanna reser till Paris för ett modelljobb och Daniella visar hur hon bor i North Hollywood. Julia spelar in ett kortfilmsprojekt med sina vänner och det pirrar i magen när Lina går på en andra dejt med killen från jobbet.

 • 01:00Avsnitt 14
  Reality

  Hur firar man Halloween i Venice? Sara och Hanna blir besatta av halloween-kostymer när kusligheter och maxade fester knackar på. Dessutom går Daniella på en mystisk skönhetsbehandling och Sophie står inför ett speciellt möte.

 • 01:00Avsnitt 15
  Reality

  Sofia är panikslagen. Det brinner i Malibu och hon får inte tag på Howie som befinner sig i brandområdet. Samtidigt anordnar Sophie sitt första event och Julia åker till Sony Studios för att titta till klippningen av sin kortfilm.

 • 01:00Avsnitt 16
  Reality

  Julia firar maken Scotts födelsedag, och funderar kring framtiden. Lina har en stökig utekväll med kompisgänget i Santa Monica. Sofia är äntligen återförenad med pojkvännen Howie och de åker helikopter till Catalina Island.