vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • 01:00Avsnitt 1
  Barnprogram, Matlagning

  Det är viktigt att äta frukost. Det vet Patrick, Stella och William och därför fixar de till olika slags frukostar. I dag blir det en frukost som passar prinsar och prinsessor. Patrick besöker ett hotell för att se vad som händer där.

 • 01:00Avsnitt 2
  Barnprogram, Matlagning

  Det är smaskigt med frukost och i dag gör Patrick och barnen Stella och William frukostmackor som ser ut som olika djur. Vilka jobbar medan vi andra ligger och sover? Patrick besöker ett bageri tidigt på morgonen för att se vad de bakar där.

 • 01:00Avsnitt 3
  Barnprogram, Matlagning

  Vad äter pirater till frukost? Häng med Patrick och barnen Stella och William när de bygger ett piratskepp till frukost. Vilka jobbar medan vi andra ligger och sover? I natt får Patrick följa en nattvakt i hans arbete.

 • 01:00Avsnitt 4
  Barnprogram, Matlagning

  Det är gott med frukt. Det tycker i alla fall Patrick och barnen Stella och William som gör en smaskig fruktsallad till frukost. Vilka jobbar medan vi andra ligger och sover? Patrick gör ett besök på en brandstation, för att se hur de arbetar där.

 • 01:00Avsnitt 5
  Barnprogram, Matlagning

  Vad blir det till frukost i dag? Patrick och barnen Stella och William gör festliga fruktyoghurtar i olika färger. Vilka jobbar medan vi andra ligger och sover? Patrick besöker ambulansen och får hjälp av dem.

 • 01:00Avsnitt 6
  Barnprogram, Matlagning

  Mums! Till frukost i dag gör Patrick och barnen Stella och William olika smörgåsar med djurmotiv. Vilka jobbar medan vi andra ligger och sover? Följ med när Patrick besöker ett lantbruk och får vara med när korna ska mjölkas.

 • 01:00Avsnitt 7
  Barnprogram, Matlagning

  Frukost är en höjdare. Det tycker i alla fall barnen Stella och William. Tillsammans med Patrick bygger de ett högt smörgåstorn. Vilka jobbar medan vi andra ligger och sover? Följ med Patrick när han mitt i natten besöker ett tidningstryckeri.

 • 01:00Avsnitt 8
  Barnprogram, Matlagning

  Tårtfrukost? Javisst! Det fixar Patrick tillsammans med barnen Stella och William. Vilka jobbar medan vi andra ligger och sover? Häng med Patrick när han får följa med tidningsbud, som delar ut tidningar på natten.