vidare till tv.nu
Proven Innocent
trailer
Lyssna på vår TV-poddsektionspartner

Proven Innocent

FOX, Sön 24 mars 23:00 - 00:00, repris

Kriminaldrama, USA, Säsong 1, Avsnitt 1

Försvarsadvokaten Madeline Scott letar efter mördaren för sitt egna fall.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • trailer
  01:00Avsnitt 1 - Pilot
  Kriminaldrama

  Försvarsadvokaten Madeline Scott letar efter mördaren för sitt egna fall.

 • trailer
  01:00Avsnitt 2 - The Burden of Truth
  Kriminaldrama

  Teamet öppnar upp ett fall med våldtäktsoffret Tamara Folsom som oskyldig dömdes för mord. Madeline försvarar Levi när han hamnar i trubbel, och upptäcker samtidigt en hemlighet om hans förflutna. Easy kämpar med att hitta en balans mellan jobb och familjeliv.

 • trailer
  01:00Avsnitt 3 - A Minor Confession
  Kriminaldrama

  Easys kyrka rekryterar teamet för att ompröva fallet med William Hurston, en man som dömdes för mord vid 14-års ålder på grund av ett påtvingat erkännande.

 • trailer
  01:00Avsnitt 4 - The Shame Game
  Kriminaldrama

  Easys religiösa övertygelser riskerar att stå i vägen när Madeline hjälper en kvinna som dömd för att ha mördat sitt nyfödda barn.

 • trailer
  01:00Avsnitt 5 - Cross to Bear
  Kriminaldrama

  När en man från vit makt-rörelsen ber Injustice försvarsgrupp om hjälp med att överklaga hans felaktiga dom, kan de inte komma överens om huruvida de borde ta sig an fallet eller inte.

 • trailer
  01:00Avsnitt 6 - A CinderHella Story
  Kriminaldrama

  Försvarsgruppen tar sig an fallet där en tjej har dömts för mordet på sin mamma. Madeline försöker hindra Bellows och samtidigt vidhålla sin relation till Dylan medan hon får reda på chockerande nyheter om en gammal klasskompis.

 • trailer
  01:00Avsnitt 7 - Living and Dying in East Cleveland
  Kriminaldrama

  Madeline arbetar tillsammans med en aktivist för medborgerliga rättigheter för att hjälpa en man som är dömd till döden för ett mord på en polis. Madeline försöker att rädda Levi från ännu en svårt situation.

 • trailer
  01:00Avsnitt 8 - The Struggle for Stonewall
  Kriminaldrama

  Teamet försöker att frikänna en transkvinna som är felaktigt dömd för att ha mördat en vän och transaktivist. Bellows senaste kampanjchef hittar nytt bevis i Rosemary-fallet.

 • trailer
  01:00Avsnitt 9 - Acceptable Losses
  Kriminaldrama

  Teamet blir kontaktade för att frikänna en före detta medlem av en studentförening som anklagas för våldtäkt och mord. En vändning i Davon Watkins-fallet tvingas Madeline att återvända till Ohio. Bellows kämpar med sin kampanj. Levi försöker att lista ut mer om Rosemarys förflutna.

 • trailer
  01:00Avsnitt 10 - SEAL Team Deep Six
  Kriminaldrama

  När en Navy SEAL-soldat anklagas för att ha mördat sin överordnade måste Madeline bevisa hennes oskuld. Levi försöker att få mer information om Rosemarys liv i high school.

 • trailer
  01:00Avsnitt 11 - Shaken
  Kriminaldrama

  Teamet tar sig an ett fall med en mor som sitter av ett livstidsstraff för att ha skakat sin bebis. Levi och Madeline upptäcker mer saker om sin high school-klass. Bellows och hans team fortsätter med sitt uppdrag att skicka Madeline tillbaka till fängelset.

 • 01:00Avsnitt 12 - In Defense of Madeline Scott, Part 1
  Kriminaldrama

  Easy tar sig an ett immigrationsfall för att hjälpa en ung DREAMer som fälldes för mord. Madeline, Bodie, Wren, Levi och Violet fortsätter med undersökningen av Rosemarys mord.

 • trailer
  01:00Avsnitt 13 - In Defense of Madeline Scott, Part 2
  Kriminaldrama

  Med Madelines frihet på spel stöter Easys försvar på motgångar. Teamet måste samarbeta för att lösa Rosemarys mord innan det är för sent.