vidare till tv.nu
Ghosted: Love Gone Missing

Ghosted: Love Gone Missing

Reality • Säsong 1, Avsnitt 6

Tis 19 nov 21:15 - 22:00MTV
Russell ghostade Destiney för två år sedan när hon berättade att hon var gravid men nu ångrar han sig och vill gottgöra henne. Men nu ghostar Destiney honom! Kommer Russell, som ghostade henne först, kunna hitta henne?

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Julia & Delmond
  Reality, S1:A1

  Julia och Delmons har varit bästisar sedan blöjåldern men deras livslånga vänskap upphörde när Delmond ghostade henne en ödesdiger dag. Är det för att hon missade årsdagen för när han kom ut? Eller på grund av hennes högdragna ex?

 • Avsnitt 2 - Ross & Jordan
  Reality, S1:A2

  Blivande ståuppkomikern i Brooklyn, NY, kunde knappt fatta vilken tur han hade när han började dejta sin drömtjej Jordan. Men för fyra månader sedan ghostade hans livs kärlek honom. Gick Ross för fort fram?

 • Avsnitt 3 - Brittany & Shay
  Reality, S1:A3

  Brittney och Shay var som systrar. De gick ut på klubbar ihop. De reste ihop. Shay hade till och med ett foto på Brittney bredvid sängen. Så varför ghostade hon Brittney? Kom någon annan vän emellan?

 • Avsnitt 4 - Resee & Brendan
  Reality, S1:A4

  Reeses enda ljuspunkt i den lilla konservativa staden i Illinois var bästisen Brendan. Men när Brendan flyttade till San Francisco ghostade han Reese. Var det Brendans flickvän som fick honom att överge Reese?

 • Avsnitt 5 - Kayla & Shawn
  Reality, S1:A5

  När Kayla svajpade höger på Shawn kände hon att hon att det var jackpot. Lång, snygg och djävulskt charmig. När de dejtat några månader var Kayla redo att visa att de var ett par, tills han ghostade henne. Var Shawn rädd för att binda sig?

 • Avsnitt 6 - Russell & Destiney
  Reality, S1:A6

  Russell ghostade Destiney för två år sedan när hon berättade att hon var gravid men nu ångrar han sig och vill gottgöra henne. Men nu ghostar Destiney honom! Kommer Russell, som ghostade henne först, kunna hitta henne?

 • Avsnitt 7 - Whitney & Tahira
  Reality, S1:A7

  En gång var rumskamraterna Whitney och Tahira på Boston College oskiljaktiga, tills de flyttade till varsin kust och Whitney blockade Tahira på alla sociala medier. Gjorde Tahira en Hollywood och lämnade sin östkust-vän åt sitt öde?

 • Avsnitt 8 - Giovanna & Dante
  Reality, S1:A8

  Giovanna immigrerade från Spanien till USA för två år sen och mötte sitt livs kärlek i Dante. Men för nio månader sedan ghostade Dante henne utan förklaring. Ogillade hans familj hennes latinopåbrå? Eller lämnade Dante henne för sitt ex?