vidare till tv.nu

Charmed

4.5 IMDbDrama, Fantasy • USA • Säsong 1, Avsnitt 3

Lör 23 maj 23:45 - 00:25 • reprisC More Series
Mel, Maggie och Macy går i magi-skola hos Harry för att de ska lära sig att använda sina nyvunna krafter. När Macy får höra om ett mystiskt dödsfall i laboratoriet samlar hon sina systrar och tillsammans går de till attack mot en demon.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Pilot
  Drama, Fantasy, S1:A1

  Systrarna Mel och Maggie drabbas hårt när deras mamma plötsligt går bort i en tragisk olycka. Mystiska förmågor ger sig till känna när ytterligare en syster, Macy, dyker upp i deras liv och det visar sig snart att de är häxor.

  C More
 • Avsnitt 2 - Let This Mother Out
  Drama, Fantasy, S1:A2

  Systrarna får ett mystiskt meddelande om att Harry inte är att lita på. De kokar ihop en plan för att ta reda på mer. Men snart visar det sig att systrarna är ute på mycket hal is och frågan är vem som kan rädda dem nu?

  C More
 • Avsnitt 3 - Sweet Tooth
  Drama, Fantasy, S1:A3

  Mel, Maggie och Macy går i magi-skola hos Harry för att de ska lära sig att använda sina nyvunna krafter. När Macy får höra om ett mystiskt dödsfall i laboratoriet samlar hon sina systrar och tillsammans går de till attack mot en demon.

  C More
 • Avsnitt 4 - Exorcise Your Demons
  Drama, Fantasy, S1:A4

  Efter demon-attacken väntar systrarna på att häx-organisationen, The Elders, ska komma till undsättning. Men tiden går och när äntligen Charity dyker upp med direktiv är Mel inte så sugen på att lyda order.

  C More
 • Avsnitt 5 - Other Women
  Drama, Fantasy, S1:A5

  Mel är orolig för Nikos säkerhet och tillsammans med Harry kommer hon på en plan för att skydda henne, men hon måste ha hjälp av sina systrar. Samtidigt behöver Maggies väninna Lucy stöd, men Maggie är orolig att Lucy ska få reda sanningen om henne.

  C More
 • Avsnitt 6 - Kappa Spirit
  Drama, Fantasy, S1:A6

  Macy anar att något inte står rätt till med Galvin och bjuder in sig själv till hans födelsedagsfest för att undersöka saken. Maggie försöker bli sams med Lucy och Macy får ett kryptiskt meddelande om sitt förflutna.

  C More
 • Avsnitt 7 - Out of Scythe
  Drama, Fantasy, S1:A7

  Efter en del seismisk aktivitet i området berättar Harry att Hilltowne är en portal till helvetet. Och snart måste systrarna slåss mot en skuggdemon som försöker komma åt en grupp mycket kraftfulla magiska föremål.

  C More
 • Avsnitt 8 - Bug a Boo
  Drama, Fantasy, S1:A8

  I den intensiva jakten på Jada hittar Mel Skuggornas bok. Kan boken ge ledtrådar om hur de ska fånga den nya demonen? Som om det inte vore nog upptäcks en annan demon och en av systrarna visar sig vara i stor fara.

  C More
 • Avsnitt 9 - Jingle Hell
  Drama, Fantasy, S1:A9

  Julen står för dörren men än så länge har friden inte infunnit sig. Mel har fått reda på något som får henne att ifrågasätta allt hon har lärt sig om livet. Macy är fast besluten att inte låta något stå i vägen för hennes och Galvins relation.

  C More
 • Avsnitt 10 - Keep Calm and Harry On
  Drama, Fantasy, S1:A10

  Mel är trött på The Elders regler och vänder sig till Jada för att få hjälp, men nämner inget för sina systrar. Runt hörnet lurar en stor fara och Maggie måste använda krafter inom sig som hon inte visste fanns.

  C More
 • Avsnitt 11 - Witch Perfect
  Drama, Fantasy, S1:A11

  Macy har fått reda på information som hon vill dela med sina systrar, men blir besviken över deras reaktion. Maggie bestämmer sig för att börja sjunga i kör, men inser snart att det är något skumt med körkompisarna.

  C More
 • Avsnitt 12 - You're Dead to Me
  Drama, Fantasy, S1:A12

  I sin jakt på svar går Macy emot Harrys råd och vänder sig till en nekromant som kommunicerar och kallar samman de döda. Men snart svävar både hon och Maggie i livsfara. Samtidigt försöker Mel hjälpa Harry med hans återfunna minnen.

  C More
 • Avsnitt 13 - Manic Pixie Nightmare
  Drama, Fantasy, S1:A13

  Livet för de tre häxorna verkar så smått återgå till det normala när plötsligt Parker tipsar Maggie om ett mystiskt dödsfall på skolområdet. Kan det vara en ny demon i farten? Systrarna ger sig ut för att leta reda på varelsen.

  C More
 • Avsnitt 14 - Touched by a Demon
  Drama, Fantasy, S1:A14

  Macy försöker hantera sin nya situation genom att plöja favoritserier på tv:n, men det gör saken värre. Maggie och Parker bestämmer sig för att ta deras relation till en ny nivå och gör en märklig upptäckt. Samtidigt blir Mels krafter allt starkare.

  C More
 • Avsnitt 15 - Switches & Stones
  Drama, Fantasy, S1:A15

  Ett underligt rum i herrgården Vera Manor visar sig bli livsfarligt för systrarna. Macy vänder sig till The Elders för att få hjälp med sin inre demon, vilket blir en ögonöppnare för henne. Maggie får reda på Mels hemlighet.

  C More
 • Avsnitt 16 - Memento Mori
  Drama, Fantasy, S1:A16

  På grund av minnesluckorna vågar Macy inte lita på sig själv och ber Harry och Charity om hjälp. Snart är hon starkare än vad hon trodde var möjligt. Samtidigt är Mel och Maggie oroliga för sin syster och får stöd från oväntat håll.

  C More
 • Avsnitt 17 - Surrender
  Drama, Fantasy, S1:A17

  Niko ber Mel om hjälp, men råkar släppa lös en demon. Maggie bestämmer sig för att infiltrera en sekt för att göra slut på demonen. Men plötsligt försvinner hon och är det upp till Macy och Mel att hitta henne innan det är försent.

  C More
 • Avsnitt 18 - The Replacement
  Drama, Fantasy, S1:A18

  Harry försvinner mystiskt och ersätts av en vikarie. Galvin är snart tillbaka och Macy förbereder sig för att berätta sanningen om hennes inneboende demon. Frågan är bara hur? Samtidigt oroar sig Maggie för hur hon ska ha råd med college.

  C More
 • Avsnitt 19 - Source Material
  Drama, Fantasy, S1:A19

  Harry är fortfarande försvunnen och systrarna tänker ut en plan för att få reda på var han är, men de måste ha Tessas hjälp. Parker är på väg att besegra demonen inom honom. Tyvärr går det inte helt smärtfritt och han behöver hjälp av Maggie.

  C More
 • Avsnitt 20 - Ambush
  Drama, Fantasy, S1:A20

  The Elders tror att deras liv fortfarande är i fara vilket får systrarna och Harry att tillsammans försöka stoppa ondskan som kommer allt närmare. Maggie och Mel blir oroliga när Macy visar tecken på att hennes demoniska sida börjar ta över allt mer.

  C More
 • Avsnitt 21 - Red Rain
  Drama, Fantasy, S1:A21

  Galvin upptäcker att något mycket märkligt händer med patienterna som anländer till sjukhuset. Maggie får en ledtråd om hur de ska stoppa The Source och Macy och Galvin gör något som ingen kunnat förutspå.

  C More
 • Avsnitt 22 - The Source Awakens
  Drama, Fantasy, S1:A22

  Maggie, Mel och Harry är blir allt oroligare över Macys nyfunna och okända krafter. Samtidigt har Macy fullt upp att laborera med verkligheten men blir inte nöjd. Mel och Maggie är ängsliga över hur livet kommer bli.

  C More