vidare till tv.nu
Håll koll på alla nyheter med Premiärkalendern!sektionspartner

Kriminaldrama, Thriller

Kommissar Beck

7.4 IMDb2021 • Sverige

Sön 25 apr 22:15 - 23:45ZDF
Ein Hund findet im Wald den Kieferknochen des vor fünf Jahren verschwundenen Viktor Eklund. Damals hatte Martin Beck die Ermittlungen geleitet, die jedoch ohne Ergebnis eingestellt wurden. In der alten Akte stößt Alex auf Ungereimtheiten.

Säsonger och avsnitt

Säsong 7
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
 • Säsong 6
 • Säsong 7
Säsong 7
 • Avsnitt 1 - Beck - Lockpojken
  Kriminaldrama, Thriller, S1:A1

  En anställd på en förbränningsanläggning utanför Stockholm ser till sin fasa en kropp bli dumpad i en av ugnarna. Polisen Martin Beck och kollegan Gunvald Larsson tar sig an det svåra fallet.

 • Avsnitt 2 - Mannen med ikonerna
  Kriminaldrama, Thriller, S1:A2

  När en rysk kvinna hittas mördad kopplas kommissarie Martin Beck in på fallet. Men när ledtrådarna leder honom att tro att ryska underrättelsetjänsten ligger bakom mordet tar SÄPO över fallet men Beck fortsätter sin egen utredning.

 • Avsnitt 3 - Vita nätter
  Kriminaldrama, Thriller, S1:A3

  Kommissarie Beck och Gunvald Larsson kämpar för att komma till källan av den drogsmuggling som leder till att ungdomar narkotikapåverkade dansar nätterna igenom.

 • Avsnitt 4 - Öga för öga
  Kriminaldrama, Thriller, S1:A4

  Flera kvinnomord sker runt om i landet och på samtliga offer är ögonen utskurna. Beck och hans team har först svårt att hitta något samband eller motiv till morden. Till slut kommer de fram till att den gemensamma nämnaren för mordoffren är att gick i samma högstadieklass för 25 år sedan.

 • Avsnitt 5 - Pensionat Pärlan
  Kriminaldrama, Thriller, S1:A5

  En flicka springer ut i vägen och blir påkörd av en bil. Bakom ratten sitter polisen Gunvald Larsson. Samtidigt sker en mystiskt sprängning nere vid Värtahamnen. Beck och hans kollegor utreder båda händelserna som underligt nog verkar ha ett samband.

 • Avsnitt 6 - Monstret
  Kriminaldrama, Thriller, S1:A6

  En resväska lämnas utanför en polisstation i Stockholm och ett bombhot följer. En bombgrupp lyckas skjuta sönder resväskan men Beck och hans kolleger får en chock när de upptäcker att det ligger ett spädbarn i den. Det leder dagstidningarna till att använda namnet Monstret om förövaren.

 • Avsnitt 7 - The Money Man
  Kriminaldrama, Thriller, S1:A7

  En homosexuell polisassistents dubbelliv är ombesörjt av Becks ärkefiende Gavling, en höjdare i Stockholms undre värld. I gengäld har polisen i åratal försett honom med hemlig information. När denne dör under mystiska omständigheter blir det startskottet för en sista duell mellan Beck och Gavling.

 • Avsnitt 8 - Spår i mörker
  Kriminaldrama, Thriller, S1:A8

  Beck och hans kollegor har inte mycket att gå på när de ska utreda en serie osedvanligt brutala och till synes motivlösa mord i Stockholms tunnelbana. Mitt i deras frustrerade men tålmodiga pusselläggande trycker samhället på med krav på snabba resultat och styrkeinsatser.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer