vidare till tv.nu

Reality

Parneviks

7.0 IMDb2015 • Sverige • Säsong 1, Avsnitt 7 av 8

Fre 26 feb 14:00 - 15:00TV3
Den frispråkiga artisten Elliphant har en magisk inverkan på övriga gäster hemma hos Parneviks. Tomas Brolin berättar öppenhjärtigt om varför han lade av med fotbollen och modemogulen Johan Lindeberg släpper loss som aldrig förr.

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 1
 • Avsnitt 1 - Parneviks S01E01
  Reality, S1:A1

  Välkommen hem till familjen Parneviks amerikanska dröm i soliga Florida! Parneviks är kända för sin gästfrihet och i premiäravsnittet kommer prinsessan Birgitta, Samir Badran och Lars Ohly på besök.

  Viafree
 • Avsnitt 2 - Parneviks S01E02
  Reality, S1:A2

  Den här veckan firar familjen halloween med riksspelmannen Kalle Moraeus och programledaren Rebecca Stella. Det blir också långa intima samtal om sexliv, och ett storbråk om selfies där Jesper får svårt med trovärdigheten iklädd en ekorrkostym. Räddare i nöden blir oväntat en filmstjärna från kul...

  Viafree
 • Avsnitt 3 - Parneviks S01E03
  Reality, S1:A3

  Det är inte utan oro familjen Parnevik väntar in veckans gäster Agneta Sjödin, Per Holknekt och Sebbe Staxx. Men det visar sig bli ett av deras finaste möten i livet. Det blir många tårar, men också mycket glädje.

  Viafree
 • Avsnitt 4 - Parneviks S01E04
  Reality, S1:A4

  Peg tror att föräldrarna ser henne som misslyckad för att hon tagit en paus från college. Två som hjälper till rejält med skratten är veckans gäster - spjuvern Christer Sandelin och rappa komikern Nour El Refai.

  Viafree
 • Avsnitt 5 - Parneviks S01E05
  Reality, S1:A5

  När Parneviksbarnen får välja en drömgäst är valet enkelt: Eric Saade! Även krögaren Melker Andersson kommer på besök tillsammans med programledaren Erik Ekstrand och minnesmästaren Jonas von Essen.

  Viafree
 • Avsnitt 6 - Parneviks S01E06
  Reality, S1:A6

  Ett dramatiskt sjukdomsfall skakar om familjen. När dramat är över kan familjen återigen rikta all sin värme mot veckans gäster, som består av hiphopstjärnan Linda Pira, popstjärnan Andreas Johnson med familj och tv-profilen Henrik von Zweigbergk.

  Viafree
 • Avsnitt 7 - Parneviks S01E07
  Reality, S1:A7

  Den frispråkiga artisten Elliphant har en magisk inverkan på övriga gäster hemma hos Parneviks. Tomas Brolin berättar öppenhjärtigt om varför han lade av med fotbollen och modemogulen Johan Lindeberg släpper loss som aldrig förr.

  Viafree
 • Avsnitt 8 - Parneviks S01E08
  Reality, S1:A8

  Fotbollsbröderna Ravelli och tv-profilen Edward Blom på besök. Mia Parnevik tar med sig hela gänget på den lokala turistbåten, där Jesper för första gången får höra vad turisterna får veta när båten passerar familjens hus.

  Viafree

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer