vidare till tv.nu

Reality, Renovering

Nate & Jeremiah by Design

USA • Säsong 3, Avsnitt 4

Fre 26 feb 16:50 - 18:00TLC
Familjen Barnes har stora problem med sin renovering och Haleys sjukdomstillstånd gör det ännu mer problematiskt. De känner sig desperata och behöver verkligen Nate och Jeremiahs hjälp.

Säsonger och avsnitt

Säsong 3
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
Säsong 3
 • Avsnitt 1 - Luxury Retreat
  Reality, Renovering, S3:A1

  Albert lovade Anna att han skulle skapa deras drömhem, men flera år senare är det en enda röra. Designexperterna Nate och Jeremiah kommer till undsättning.

  Discovery+
 • Avsnitt 2 - Modern Beach Barn
  Reality, Renovering, S3:A2

  Bara några månader efter att de köpt sitt första hem förlorar Lauren jobbet, och hon och George får reda på att de väntar barn. Nate och Jeremiah förvandlar det dysfunktionella utrymmet till ett inbjudande hem för deras andra barn.

  Discovery+
 • Avsnitt 3 - Modern Traditional
  Reality, Renovering, S3:A3

  Julia och Mario vill att deras barn ska växa upp med traditioner och fortsätta med söndagsmiddagarna. Men deras lilla kök och den konstiga planlösningen gör dem frustrerade. Nate och Jeremiah hjälper familjen att kunna fortsätta sin långa tradition.

  Discovery+
 • Avsnitt 4 - Well-Traveled
  Reality, Renovering, S3:A4

  Familjen Barnes har stora problem med sin renovering och Haleys sjukdomstillstånd gör det ännu mer problematiskt. De känner sig desperata och behöver verkligen Nate och Jeremiahs hjälp.

  Discovery+
 • Avsnitt 5 - Relaxed Global
  Reality, Renovering, S3:A5

  Edgar och Theresa kämpar med sitt hem. Ett allvarligt VVS- och mögelproblem har lett till att barnen sover på soffan i vardagsrummet. Nate och Jeremiah hjälper dem.

  Discovery+
 • Avsnitt 6 - The New Chalet
  Reality, Renovering, S3:A6

  Den dynamiska duon rycker in för att hjälpa ett par som har lagt äktenskapet åt sidan under en utdragen åtta år lång renovering. Kan grabbarna få ordning på mer än hemmet?

  Discovery+
 • Avsnitt 7 - Baby Grand
  Reality, Renovering, S3:A7

  Brandy och Steve är nybörjare när det gäller att renovera. De försöker sig på några mycket enkla renoveringar men misslyckas totalt. Nate och Jeremiah hjälper dem att skapa ett hem där de kan spendera tid med familjen och skapa minnen tillsammans.

  Discovery+
 • Avsnitt 8 - Island Breeze
  Reality, Renovering, S3:A8

  Nicole vill att hennes pappa ska flytta in hos henne medan han återhämtar sig från sin cancerbehandling. Men en översvämning har förstört hennes kök och fram tills att det blir fixat måste pappan klara sig själv.

  Discovery+

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group med systerbolag som Aftonbladet, SvD, klart.se, Yepstr.com, hygglo.se, Blocket, Lendo, Hypoteket, Godare m.fBolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm, som delas med systerbolagen.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer