vidare till tv.nu
Se trailer
Delta i veckans streamingquizsektionspartner

Reality

Ghosted: Love Gone Missing

2020 • USA • Säsong 2, Avsnitt 4

Mån 12 apr 20:15 - 20:55MTV
Michael blev snabbt förälskad efter att charmige Fransisco kontaktat honom via direktmeddelande på Twitter. Deras förhållande utvecklades snabbt men sen inträffade det saker som förmörkade kärlekshistorien.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2
 • Säsong 1
 • Säsong 2
Säsong 2
 • Se trailer
  Avsnitt 1 - Joanna & Aaron
  Reality, S2:A1

  Joanna delade taxi en ödesdiger dag. Hon förväntade sig aldrig att föraren skulle vara hennes drömman, men efter en fin åktur genom deras hemstad spirade kärleken mellan dem, tills Aaron plötsligt försvann.

  Viafree
 • Se trailer
  Avsnitt 2 - Shannon & Jay
  Reality, S2:A2

  Klubbpromotern Shannon träffade komikern Jay under en utekväll. De var vänner från början men under året började det bli alltmer seriöst och de förälskade sig. Tills Jay ghostade henne och aldrig mer pratade med henne.

  Viafree
 • Se trailer
  Avsnitt 3 - Mariah & James
  Reality, S2:A3

  Mariah hade ett stormigt förhållande med sitt ex när kollegan James dyker upp och de blir ett hemligt kärlekspar. Till James inte dök upp på sitt skift, sa upp sig och lämnade Mariah med frågor och brutna löften.

  Viafree
 • Se trailer
  Avsnitt 4 - Michael & Francisco
  Reality, S2:A4

  Michael blev snabbt förälskad efter att charmige Fransisco kontaktat honom via direktmeddelande på Twitter. Deras förhållande utvecklades snabbt men sen inträffade det saker som förmörkade kärlekshistorien.

  Viafree
 • Se trailer
  Avsnitt 5 - Naimah & Maher
  Reality, S2:A5

  Andi tyckte att Dade var söt och svajpade höger men istället för att det blev en trevlig dejt eller engångsligg klickade de med varann och berättade snabbt att de var ett par. Men nio månader senare ghostade Dade Andi och försvann spårlöst.

  Viafree
 • Avsnitt 6 - Tossed Aside
  Reality, S2:A6

  Trey och Austin blev bästa polare direkt efter att ha träffats på en cheerleadingtävling. De blev hedersmedlemmar i varandras familjer men allt förändrades när Austin blåste av planerna med Trey. Efter det insåg Trey att han var blockad överallt.

  Viafree
 • Avsnitt 7 - Momma's Boy
  Reality, S2:A7

  Naimah och Maher var klassens clowner och blev bästa kompisar direkt. När Naimah tog värvning blev det allt svårare att hålla vänskapen vid liv. När Naimah skickade mejl till Maher svarade han aldrig och då insåg hon att hon hade blivit ghostad.

  Viafree
 • Avsnitt 8 - Nama-stay Ghosted
  Reality, S2:A8

  Tini träffade Bri i en andlig grupp och de klickade direkt. Båda gick igenom en jobbig period och Tini var en ljusglimt i Bris liv och vice versa. Men allt rasade när Bri ghostade Tini utan förvarning.

  Viafree
 • Avsnitt 9 - All Bets Are Off
  Reality, S2:A9

  2018 svajpade McKenna och Cheech höger båda två och inledde en het relation. Att Cheech var 14 år äldre än henne och professionell pokerspelare avskräckte inte Mckenna från att satsa allt.

  Viafree

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer