vidare till tv.nu

Dokumentär, Holiday

SOS - Nattens hjältar

USA • Säsong 4, Avsnitt 8

Lör 17 apr 08:00 - 08:55 • reprisTV12
Totalt kaos utbryter när skott avlossas under en fotbollsmatch. En ung man skadas och Will och Dimitri kommer snabbt till undsättning. För Mayville och Stokes blir det allt annat än ett lugnt skift när ett flertal bombhot riktas mot Ybor City.

Säsonger och avsnitt

Säsong 4
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
Säsong 4
 • Avsnitt 1
  Dokumentär, Holiday, S4:A1

  Säsong 4. Del 1/10. Säsongsstart. Robb och Bethany har en tuff kväll och det blir inte bättre när de tvingas dra vapen i jakten på en misstänkt. Samtidigt kämpar brandkåren med att förhindra en brand från att sprida sig till en närliggande park.

 • Avsnitt 2
  Dokumentär, Holiday, S4:A2

  Det är skarpt läge när en man tar kontakt med polisen och ber om hjälp i sökandet efter hans dotter som misstänks ha omkommit. Välkända tjuvar jagas och polisduon Rush och Rutledge försöker hjälpa en hundvalp som är fast i en brinnande lägenhet.

  TV4 Play
 • Avsnitt 3
  Dokumentär, Holiday, S4:A3

  Läget är kritiskt när ett knivdåd sker inne på en klubb. Roni och Cooper jagar gärningsmännen till fots men frågan är om de kommer hinna ikapp? Samtidigt har en man blivit skjuten i halsen och Doug och Stokes gör allt de kan för rädda mannens liv.

  TV4 Play
 • Avsnitt 4
  Dokumentär, Holiday, S4:A4

  Mark och Austin ställs inför en stor utmaning när en man som blivit knivhuggen ett flertal gånger vägrar motta vård. En fartfylld biljakt tar plötsligt en oväntad vändning när en av de misstänkta kastar sig ut och flyr till fots.

  TV4 Play
 • Avsnitt 5
  Dokumentär, Holiday, S4:A5

  Insatsstyrkan kallas in när en misstänkt man försvinner in i ett bostadsområde efter en vild biljakt. För att maximera sökandet kallas även helikopterpolis in. Rush och Rutledge kämpar med ett övertyga en man med bröstsmärtor att åka till sjukhuset.

  TV4 Play
 • Avsnitt 6
  Dokumentär, Holiday, S4:A6

  Polisofficerarna Jerry och Pierre leder en actionfylld jakt på två beväpnade rånare. Will tar sig an ett fall som han misstänker grundar sig i människohandel samtidigt som Mark och Austin hjälper en liten grabb som fått en fruktansvärd astmaattack.

  TV4 Play
 • Avsnitt 7
  Dokumentär, Holiday, S4:A7

  Det är Halloween, vilket förutom en hel del bus eller godis även innebär mycket jobb för polisen. Tony och Dave hjälper en kvinna som blivit skjuten i bröstet. Samtidigt påbörjar Bethany sökarbetet efter en man som visar sig gömma sig i en soptunna.

  TV4 Play
 • Avsnitt 8 - Teenage Wasteland
  Dokumentär, Holiday, S4:A8

  Totalt kaos utbryter när skott avlossas under en fotbollsmatch. En ung man skadas och Will och Dimitri kommer snabbt till undsättning. För Mayville och Stokes blir det allt annat än ett lugnt skift när ett flertal bombhot riktas mot Ybor City.

  TV4 Play
 • Avsnitt 9 - Tough Love
  Dokumentär, Holiday, S4:A9

  En intensiv biljakt tar fart och Pierre får stöd av polishelikoptrar för att hålla koll på förövaren. Samtidigt får Robb och Bethany bevittna ett hjärtskärande ögonblick när en mamma måste välja om hon ska skicka sin son i fängelse eller inte.

  TV4 Play
 • Avsnitt 10 - Thin Blue Line
  Dokumentär, Holiday, S4:A10

  Police shoot a man; Tony and Dave treat a stabbing victim; Stokes and Mayville work to extinguish a grocery store fire.

  TV4 Play

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer