vidare till tv.nu

Säsonger och avsnitt

Säsong 5
 • Säsong 1
 • Säsong 2
 • Säsong 3
 • Säsong 4
 • Säsong 5
Säsong 5
 • Avsnitt 1 - Pilveä ja lihaa
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A1

  Gränsbevakarna får mycket att göra när en man från Texas anländer med sin jakt-utrustning och ett gäng troféer i bagaget. Tre kinesiska studenter betalar dyrt för odeklarerad mat. En man med kriminellt förflutet vill träffa sin kärlek.

 • Avsnitt 2 - Rahakuoria
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A2

  En tysk kvinna med ett berg av resväskor hävdar att hon bara ska på semester i fyra dagar. Ett mystiskt paket från Kina innehåller en chockerande överraskning. Gränsbevakarna hittar ett vapen som tillhör en man som är villkorligt frigiven.

 • Avsnitt 3 - Kissoja ja koiria
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A3

  Gränsbevakarna får ögonen på en man från Kina som visar upp ett aggressivt beteende. Snart avslöjas sanningen bakom hans ilska. Dessutom konfronterar de en brittisk turist som verkar nervös och spårhundarna upptäcker snart varför.

 • Avsnitt 4 - Salakuljetusta
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A4

  Gränsbevakarna får mycket att göra när en man från Hong Kong anländer till flygplatsen. Med sig har han en resväska full av kött och snart upptäcks något mycket värre i packningen. En trave med kokböcker visar sig innehålla en märklig ingrediens.

 • Avsnitt 5 - Kiväärinpiippu
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A5

  En berusad snowboardåkare orsakar problem på flygplatsen. Två paket visar sig innehålla en dödlig överraskning. Dessutom stoppar gränsbevakarna en amerikansk kvinna som köpt en enkelresa till Kanada för att träffa en kille för första gången.

 • Avsnitt 6 - Kylmää käteistä
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A6

  Gränsbevakarna sätter ner foten när en mycket otrevlig borrarbetare återvänder hem från Japan. En mamma från Kalifornien gömmer sin medicin i barnvagnen. Dessutom får gränsbevakarna upp ögonen för en skum busspassagerare.

 • Avsnitt 7 - Rahtilaiva
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A7

  En koreansk kvinna som snart ska gifta sig försöker ta sig in i Kanada som turist. Kustbevakningen rycker ut till ett japanskt fraktfartyg med en skum passagerare ombord. En mystisk fiskare verkar väldigt intresserad av hydroponic trädgårdsskötsel.

 • Avsnitt 8 - Rikollisjahdissa
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A8

  En misstänkt sexförbrytare möter sitt öde på gränsen till Kanada. Spårhundarna hittar en mystisk resväska från Dubai. Dessutom hävdar en brittisk kvinna att hon ska på skidresa, men hennes mejl-inkorg säger något annat.

 • Avsnitt 9
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A9

  Denna gång upptäcks ett paket med barnmat som visar sig innehålla något helt annat. Semesterresan för en amerikansk snowboardåkare verkar bli ett minne blott. En man från Filippinerna kan bli av med sitt jobb på grund av innehållet i hans resväska.

 • Avsnitt 10 - Ristiriitoja
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A10

  Gränsbevakarna får alla anledning att bli misstänksamma när en koreansk turist har med sig CV och skoldiplom på sin semesterresa. En rysk medborgare visar sig bära på en komplicerad historia som bara blir mer och mer invecklad.

 • Avsnitt 11 - Pehmoleluja
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A11

  En skadad amerikan riskerar att inte komma in i Kanada ifall han är för illa däran. En surfare återvänder från Sydostasien med en mycket märklig souvernir. Gränsbevakarna hittar ett gäng teddybjörnar med ett väldigt dyrbart innehåll.

 • Avsnitt 12 - Petollista postia
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A12

  En ung asiatisk kvinna bär någon annans väska och gränsbevakarna blir misstänksamma. En brittisk cyklist får en rejäl uppförsbacke för att ta sig in i Kanada. Två kanadensare stöter på patrull efter att varit på konsert i Kalifornien.

 • Avsnitt 13 - Salakuljettajia
  Dokumentär, Kriminalare, S1:A13

  En kvinna återvänder hem från sin semester i Mexiko med mer än en solbränna. Två misstänka knarksmugglare från Honduras som tagit sig in i Kanada på olaglig väg spåras upp. En grekisk resenär misstänks ha något skumt på sin agenda.

Om oss

tv.nu är Sveriges största guide till streaming och tv med mer än 2 miljoner unika besökare varje vecka. Bolaget startades 1999 och blev 2007 en del av Schibsted Media Group. Bolaget har ca 20 anställda och sitter i centrala lokaler i Stockholm.

För dig som användare är det gratis att använda vår guide till streaming och TV. Vår uppgift är att guida och inspirera dig till att hitta något riktigt bra att titta på och genom det bidra till att våra användare kan slappna av och bli underhållna.

Tv.nu tjänar pengar dels genom effektiva annonslösningar till våra annonsörer, och dels genom att genom att teckna avtal med streamingtjänster och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett vill vi alltid ha dig som användare i fokus och visa upp alla alternativ som finns för att se programmet för att guida dig rätt.

Integritet

Samarbete

tv.nu används i soffan framför tv:n och trafiken ökar upp till 800% under tv-reklampauserna. Med annonsering hos oss får ni räckvidd i en brusfri och ren annonsmiljö.

övrigt

Övriga funktioner för tv.nu.

Här finns vi

Ladda ner vår app och få tillgång till extra funktioner.

följ oss

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

Få tips om nya filmer och serier med tv.nu tipsar – och följ oss med Facebook, Twitter, nyhetsbrev och Instagram.

I samarbete med
Ansvarig utgivare Lena K Samuelsson
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer