vidare till tv.nu
ANNONS
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in
ANNONS
ANNONS

Bachelorette Sverige

...

Sverige
RealityRomantik
0
0

Ett storslaget äventyr där vi följer bachelorette Julia i jakten på kärlek. I en vacker miljö får hon chansen att lära känna en grupp ambitiösa män som alla hoppas fånga hennes hjärta. Varje vecka inleds med dejter och avslutas med en rosceremoni.
Mer reality? Kolla här...sektionspartner
ANNONS
ANNONS
ANNONS
ANNONS

Säsonger och avsnitt

Säsong 1
 • Säsong 1
Säsong 1
 • Avsnitt 1
  Reality, Romantik, S1:A1

  Stor nervositet väntar när Julia Franzén gör sig redo för att möta de arton män som anlänt med förhoppningen att fånga hennes hjärta. Det blir en oförglömlig kväll, med nya möten, känslor och en överraskning från andra sidan jordklotet.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 2
  Reality, Romantik, S1:A2

  Irritation uppstår bland killarna när en av dem försöker sno tid med Julia. Inför den stundande rosceremonin lägger killarna på en extra växel för att göra ett gott intryck. Men kommer alla lyckas? Och vem kommer få Julias första singeldejt?

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 3
  Reality, Romantik, S1:A3

  Efter den inställda rosceremonin börjar oron sprida sig i huset. Julia är besviken på de killar som inte har visat sina bästa sidor och frågan är om hon kommer ge dem en till chans.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 4
  Reality, Romantik, S1:A4

  Julia bjuder ut några av killarna på en gruppdejt och killarna chockas när det är dags för henne att välja vem som ska få fortsätta dejten på tu man hand. När det sedan ryktas om en kyss blir stämningen ansträngd i huset.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 5
  Reality, Romantik, S1:A5

  Killarna ställs inför två stora utmaningar. Först en Robinson-tävling där de får chansen att visa om de är lika tuffa som Julia, som själv spenderade 40 dagar på en Robinson-ö. Sedan testas de i verkligt mod - att sjunga karaoke.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 6
  Reality, Romantik, S1:A6

  Julias vän och mentor, hypnotisören och känslocoachen Kristove kommer till ön för att öppna upp killarna inför den andliga världen. Den kille som vågar blotta sitt hjärta får chansen att följa med Julia på en romantisk och fartfylld discodejt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 7
  Reality, Romantik, S1:A7

  Killarna chockas när Julia galopperar bort från en gruppdejt med en ny kille. Händelsen retar killarna som senare, på en strandfest, försöker få Julia att förstå vad de förstår - att den nya killen inte är någon att lita på.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 8
  Reality, Romantik, S1:A8

  I ett personlighetstest får killarna chansen att visa vem som passar bäst med Julia på papper. Den mest kompatibla vinner en singeldejt där han testas igen, den här gången i kärlekens språk. Caesar blir alltmer stressad över att tiden rinner iväg.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 9
  Reality, Romantik, S1:A9

  Ett stort bråk bryter ut mellan de två grupperna i huset. Vem har sagt vad, och vilka talar sanning? Julia bjuder in till en improvisations-dejt där hon försöker ta reda på hur killarna skulle bete sig i olika situationer.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 10
  Reality, Romantik, S1:A10

  Efter gårdagens bråk är det oroligt i huset och grupperingarna tycks ha stärkts. Julia tar relationen med en av killarna till nya höjder på en helikopterdejt. Killarna blir ställda när en kille tvingas lämna redan innan rosceremonin.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 11
  Reality, Romantik, S1:A11

  Pontus blir besviken när hans härliga dag på havet med Julia förstörs av att en ny kille snor iväg henne. Samtidigt kommer en gammal bachelorbekant till huset. Med de nya killarna ökar konkurrensen i huset ytterligare och stämningen blir spänd.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 12
  Reality, Romantik, S1:A12

  Vinnaren av dejt-tävlingen får ta ut Julia på den dejt han lovat henne. De nya killarna bjuder ut Julia på en bardejt där det blandas drinkar. Julia blir förkrossad när rosceremonin plötsligt avbryts på grund av killarnas missnöje.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 13
  Reality, Romantik, S1:A13

  Julias bästis är på plats i Rhodos för att hjälpa Julia ta reda på vilka av killarna som är där av rätt anledning. Provet blir ett quiz om Julias liv, men det verkar som att inte alla har varit uppmärksamma på sina dejter och lyssnat på henne.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 14
  Reality, Romantik, S1:A14

  Det hettar till mellan Julia och den nya killen på en singeldejt. När killarna får i uppgift att skriva anonyma frågor till Julia ställer de henne mot väggen eftersom hon snart hånglat med samtliga i huset. Rosceremonin slutar i tre brustna hjärtan.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 15
  Reality, Romantik, S1:A15

  Julias bröllopsdag är här! Typ. I en ceremoni med Las Vegas-tema får Julia åtminstone höra killarnas bröllopslöften och provgifta sig lite. Efter denna traditionella akt blir nästa dejt allt annat än konservativ - det är dags för tantra på stranden.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 16
  Reality, Romantik, S1:A16

  Julia har en heldag ihop med en av killarna. Det blir vespaåkning och middag på en fin takterass. Till efterrätt blir det lite hångel. En annan lyckligt utvald kille får följa med Julia och dansa, och drömmar tänds på nytt.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 17
  Reality, Romantik, S1:A17

  Alla killar går på speeddejt - med Julias mamma. Hon grillar killarna med tuffa frågor och det blir ingen enkel match för dem att charma sin blivande svärmor. Julia däremot drar på en utmanande hinderbana med en av sina beundrare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 18
  Reality, Romantik, S1:A18

  Spänningen ökar när tre killar ska bli två. För att försäkra sig om sitt beslut tar Julia ut killarna på varsin romantisk dejt. Pannkaksfrukost, svettig träning och fredagsmys står på schemat innan en kille får sitt hjärta krossat.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 19
  Reality, Romantik, S1:A19

  Det har blivit dags för en nervös Julia att dela ut den sista rosen. Men först ska hon ta de kvarstående två killarna på varsin getaway. Men efter en romantisk övernattning på en liten ö och en lyxig glamping-upplevelse känns valet ännu svårare.

  TV4 Play
  C More
 • Avsnitt 20
  Reality, Romantik, S1:A20

  Alla deltagare är tillbaka i Sverige och killarna får en sista chans att grilla Julia om tiden på Rhodos. Och så får vi svar på den stora frågan vi väntat på - är Julia och hennes käresta fortfarande tillsammans?

  TV4 Play
  C More
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy