vidare till tv.nu
ANNONS
Onsdag 18 maj
STÄLL IN KANALER

C More Stars

 • Star File
  2020, Biografi, Underhållning

  Fokus på skådespelaren Charlize Therons liv och karriär.

 • Star File
  2021, Biografi, Underhållning, Säsong 1, Avsnitt 28, S1:A28

  Vi går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt. Här skildras stjärnornas liv och karriärer, med både succéer och floppar, från deras start fram till idag.

 • 5.6IMDb
  Matklubben
  5.6IMDb2020, Komedi

  Marie, Vanja och Berling, tre medelålders kvinnor, har känt varandra sedan skoltiden. Efter en turbulent tid hemma i Danmark bestämmer de sig för att åka på en matlagningskurs i södra Italien.

 • 7.7IMDb
  En man som heter Ove
  7.7IMDb2015, Drama, Dramakomedi, Komedi

  Ove är radhusområdets vresiga ordningsman. När höggravida Parvaneh med familj flyttar in mittemot och backar in i Oves brevlåda blir det upptakten till en berättelse om tilltufsade katter, oväntad vänskap och den uråldriga konsten att backa med släp.

 • 5.2IMDb
  Glada hälsningar från Missångerträsk
  5.2IMDb2015, Komedi, Romantik

  Nadja är en kvinna i 40-årsåldern som vill adoptera ett barn. Hon hamnar dock snart i ett nät av lögner. När hon besöker sin syster i Norrland träffar hon Jocke. I takt med att de två lär känna varandra spirar en romans mellan dem.

 • 7.2IMDb
  Michael Clayton
  7.2IMDb2007, Drama

  Advokaten, och den gamla spelmissbrukaren, Michael Clayton får sitt livs utmaning när hans skuldtyngda kollega får ett mentalt sammanbrott under en rättegång.

 • 5.8IMDb
  Second Act
  5.8IMDb2018, Romantisk komedi

  Maya jobbar på en stormarknad och är frustrerad över de drömmar och mål hon aldrig lyckats uppfylla. När än en gång rätt man för jobbet får en chefsposition känns allt hopplöst. Men så får hon chansen att återuppfinna sig själv med hjälp av ett fejkat CV, för att bevisa att man inte behöver en co...

 • 7.4IMDb
  Sånger från Manhattan
  7.4IMDb2013, Dramakomedi, Romantik

  Greta och pojkvännen Dave flyttar till New York för att fullfölja sin passion för musik. Men Dave får ett solokontrakt och Greta lämnas på egen hand. Hennes liv tar en ny vändning när en producent hamnar på den bar där hon framför sina låtar.

 • 6.3IMDb
  Lilla vampyren
  6.3IMDb2020, Animerat, Äventyr, Fantasy

  Lilla Vampyren har varit 10 år gammal i 300 år. Trots att han bor i ett hemsökt hus tillsammans med ett gäng glada monster är han dödligt uttråkad. Hans dröm? Att få gå i skolan och träffa andra barn. Men hans föräldrar vill inte släppa iväg honom eftersom de anser att världen utanför är alltför ...

 • 5.9IMDb
  Nelly Rapp - Monsteragent
  5.9IMDb2020, Äventyr, Barnprogram

  Nelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott - han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt ...

 • 6.6IMDb
  Close to the Horizon
  6.6IMDb2018, Drama

  Tänk om du träffade ditt livs kärlek och visste att ni bara skulle få tillbringa en kort tid tillsammans? 18-åriga Jessica är ung, älskar livet och går en lovande framtid till mötes när hon en dag faller huvudstupa för Danny. Han är snygg, charmig och självsäker, men bakom den perfekta fasaden fi...

 • 5.5IMDb
  69: The Saga of Danny Hernandez
  5.5IMDb2020, Dokumentär, Musik

  Danny Hernandez, Tekashi69, 6ix9ine. Det heter att kärt barn har många namn, men få rapstjärnor har polariserat som Hernandez Lika hatad som älskad. 69 är lika mycket dokumentär om en karriär av topplistelåtar, som det är en verklig gangsterfilm.

 • Escobar By Escobar
  2021, Dokumentär, Kriminalare

  För Pablo Escobar tog allt slut den 2 december 1993. Samma dag började helvetet för Juan Pablo Escobar, ende son och arvtagare till historiens mäktigaste, rikaste och mest fruktade knarkkung.

 • 7.1IMDb
  Maktens män
  7.1IMDb2011, Drama

  När pressekreteraren för en valkampanj blir inblandad i en politisk skandal, hotas presidentkandidatens möjligheter att bli vald.

 • 7.8IMDb
  Captain Phillips
  7.8IMDb2013, Action, Dramadokumentär, Thriller

  Skildrar kapningen av det amerikanska fraktfartyget Maersk Alabama i april 2009. Fartyget kapades av somaliska pirater och fartygskaptenen Richard Phillips överlämnade sig själv till piraterna för att skydda sin besättning utanför Afrikas kust.

 • 6.5IMDb
  Sanningen
  6.5IMDb2019, Drama

  Fabienne, en legendarisk och smått självcentrerad fransk filmstjärna, ska precis ge ut sin självbiografi. Något skeptisk flyger hennes dotter, tillsammans med man och barn, in från New York till barndomshemmet i Paris för att fira moderns utgivning. De har inte setts på länge och återföreningen m...

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer