I det här avsnittet lagar Parveen äggröra och chai, saag aloo och hembakat naan.
Matthew Goode och Matthew Rhys reser till Venedig för en aperitif, medan Amelia utforskar Adelaide och Tasmanien.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.
Andy och Ben träffar kocken Adam D'Sylva för att äta på hans restaurang CODA. De testar olika matställen om dagen och provar cocktails om natten.
I det här avsnittet lagar Parveen äggröra och chai, saag aloo och hembakat naan.
Matthew Goode och Matthew Rhys reser till Venedig för en aperitif, medan Amelia utforskar Adelaide och Tasmanien.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.
Andy och Ben träffar kocken Adam D'Sylva för att äta på hans restaurang CODA. De testar olika matställen om dagen och provar cocktails om natten.
I det här avsnittet lagar Parveen äggröra och chai, saag aloo och hembakat naan.
Matthew Goode och Matthew Rhys reser till Venedig för en aperitif, medan Amelia utforskar Adelaide och Tasmanien.
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat.
Markiz Tainton skapar recept som får det att vattnas i munnen. Hon bjuder med dig på en smakrik resa där olika matkulturer möts på tallriken. Välkommen till TV programmet där kärleken alltid är kryddan.
Jamie Oliver visar hur man använder pitabröd eller nanbröd för att göra pizzadeg. Dessutom lagar han en biffgryta som är full av smak, men lätt att tillverka.
Andy och Ben träffar kocken Adam D'Sylva för att äta på hans restaurang CODA. De testar olika matställen om dagen och provar cocktails om natten.
Festidéer dominerar, till exempel en fransk toast med parmesan och en rosé och peppar-pavlova med jordgubbar.
Den här gången är det fredagstacos på menyn, och Gustav visar oss hur man enkelt kan laga hemlagad tacos, guacamole och mangosalsa.
Jamie fortsätter att använda upp det han har i köksskåpen och frysen. Den här gången är det en enkel curry och en utsökt minestronsoppa som står på menyn.
Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo undersöker hur det kommer sig att Italiens sociala historia har gett upphov till den ytliga kultur som råder i showbizhamnen i Portofino.
Vi får följa med Arne Hjeltnes på jakten efter den äkta Nordnorska maten. Med sig har han världsmästaren Geir Skeie och flera andra Nordnorska toppkockar.
Ainsley utforskar den medeltida staden Bonifacio på ön Korsika, samt besöker en lokal honungsproducent.
Festidéer dominerar, till exempel en fransk toast med parmesan och en rosé och peppar-pavlova med jordgubbar.
Den här gången är det fredagstacos på menyn, och Gustav visar oss hur man enkelt kan laga hemlagad tacos, guacamole och mangosalsa.
Jamie fortsätter att använda upp det han har i köksskåpen och frysen. Den här gången är det en enkel curry och en utsökt minestronsoppa som står på menyn.
Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo undersöker hur det kommer sig att Italiens sociala historia har gett upphov till den ytliga kultur som råder i showbizhamnen i Portofino.
Vi får följa med Arne Hjeltnes på jakten efter den äkta Nordnorska maten. Med sig har han världsmästaren Geir Skeie och flera andra Nordnorska toppkockar.
Ainsley utforskar den medeltida staden Bonifacio på ön Korsika, samt besöker en lokal honungsproducent.
Festidéer dominerar, till exempel en fransk toast med parmesan och en rosé och peppar-pavlova med jordgubbar.
Den här gången är det fredagstacos på menyn, och Gustav visar oss hur man enkelt kan laga hemlagad tacos, guacamole och mangosalsa.
Jamie fortsätter att använda upp det han har i köksskåpen och frysen. Den här gången är det en enkel curry och en utsökt minestronsoppa som står på menyn.
Antonio Carluccio och Gennaro Contaldo undersöker hur det kommer sig att Italiens sociala historia har gett upphov till den ytliga kultur som råder i showbizhamnen i Portofino.
Vi får följa med Arne Hjeltnes på jakten efter den äkta Nordnorska maten. Med sig har han världsmästaren Geir Skeie och flera andra Nordnorska toppkockar.
Ainsley utforskar den medeltida staden Bonifacio på ön Korsika, samt besöker en lokal honungsproducent.
Festidéer dominerar, till exempel en fransk toast med parmesan och en rosé och peppar-pavlova med jordgubbar.
Den här gången är det fredagstacos på menyn, och Gustav visar oss hur man enkelt kan laga hemlagad tacos, guacamole och mangosalsa.