vidare till tv.nu
ANNONS
Måndag 23 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Hits

 • 7.0IMDb
  Away We Go
  7.0IMDb2009, Dramakomedi

  Verona och Burt kämpar med livets vedermödor och för att hitta meningen med livet. När de får veta att de ska bli föräldrar bestämmer de sig för att resa runt i USA för att hitta den bästa platsen att uppfostra ett barn på.

 • 7.8IMDb
  About Time
  7.8IMDb2013, Fantasy, Romantisk komedi

  När en godhjärtad, men tafatt, ung advokat får veta av sin far att alla män i hans familj kan resa i tiden, beslutar han sig för att försöka använda tidsresorna för att hitta den rätta, uppvakta henne och bilda familj.

 • 7.7IMDb
  Billy Elliot
  7.7IMDb2000, Drama

  Billy Elliot är en varm berättelse om den 11-årige sonen till en kolgruvearbetare i norra England, vars liv förändras för alltid när han av misstag kliver in på mrs Wilkinsons balettlektion istället för den vanliga boxningsträningen.

 • 7.2IMDb
  The Man Who Knew Infinity
  7.2IMDb2015, Biografi, Historiskt drama

  Indien 1913. Srinavasa Ramanujan är ett 25-årigt, självlärt matematikergeni. Trots detta kommer han inte in på universitetet, utan får försörja sig som kontorist. Ramanujan skriver ett brev till GH Hardy, en framstående professor vid Trinity College i Cambridge. Hardy ser genast Ramanujans unika ...

 • 7.3IMDb
  An Education
  7.3IMDb2009, Drama

  Jenny är en begåvad ung kvinna i 1960-talets London som inför sin sjuttonårsdag dras in i en förälskelse med den äldre David. Hon förtrollas av en fartfylld och förbjuden livsstil som är oförenlig med de universitetsplaner hennes familj har.

 • 7.0IMDb
  A Serious Man
  7.0IMDb2009, Dramakomedi

  En otrogen hustru och en problematisk bror är några av de tunga problem som får den judiske collegeläraren Larry att söka hjälp hos tre olika rabbiner.

 • 6.6IMDb
  Mitt stora feta grekiska bröllop
  6.6IMDb2002, Romantisk komedi

  Toula är sin grekiska familjs värsta mardröm: Hon är 30 år och ännu inte gift. När Toula börjar jobba på en resebyrå möter hon den charmige Ian Miller. Det är bara ett problem: Han är inte grek. Toula måste försöka dölja Ian för sin familj.

 • 6.8IMDb
  Truth
  6.8IMDb2015, Drama

  2004, mitt under George W Bushs presidentkampanj, avslöjar två av CBS News mest kända namn, ankaret Dan Rather och producenten Mary Mapes, hur Bush använt sitt välkända namn och sina privilegier för att slippa tjänstgöra som soldat i Vietnamkriget.

 • 6.2IMDb
  Body Brokers
  6.2IMDb2021, Kriminaldrama

  Knarkarna Utah och hans tjej Opal rekryteras av kroppsmäklaren Wood och blir erbjudna behandling på en tjusig klinik i Los Angeles. Under behandlingen presenteras Utah för klinikens mogul Vin och blir invigd i deras lukrativa och olagliga affärer.

 • 7.1IMDb
  Tidsresenärens hustru
  7.1IMDb2009, Drama, Romantik, Science fiction

  En bibliotekarie med en ovanlig genetisk sjukdom har förmågan att resa fram och tillbaka i tiden. Han besöker återkommande sin stora kärlek, men de är sällan synkroniserade i sina livsfaser.

 • 6.1IMDb
  The Congo Murders
  6.1IMDb2018, Drama, Kriminaldrama

  Våren 2009 blir två norska äventyrare, Joshua French och Tjostolv Moland, anklagade för att ha dödat sin chaufför på väg in i östra Kongo. Det är starten för en politisk och diplomatisk mardröm.

 • 7.7IMDb
  Adaptation
  7.7IMDb2002, Drama, Dramakomedi

  En konstnärlig manusförfattare har kört fast med adaptionen av en roman till film. Han ber sin tvillingbror, en lite mindre konstnärlig manusförfattare, om hjälp.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer