vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Intolerable Cruelty

Dela
Den framgångsrika men uttråkade skilsmässoadvokaten Miles har allt men trots framgångarna är det något som saknas. Tillvaron förändras snabbt när han träffar Marilyn Rexroth, blivande exfru till hans vänsterprasslande klient.

Upphovsland: USA

Dela
Mer komedi? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Intolerable Cruelty
54
56
Från kritikerna

3.5 av 5 Kritikers samlade betyg 16 recensioner

  • Dialogen är en serie pistolskottsnabba bolldueller, och skrattarna riskerar att missa många poänger.

  • Det är svårt att tänka sig några andra än just George Clooney och Catherine Zeta-Jones i huvudrollerna. De för sig med samma pondus och elegans som klassiska Hollywooddivor. Deras tonfall och tajming är klockrena.

  • The Coens' first mainstream romantic comedy is a superb hijacking of an ailing art form - short, sharp and frequently laugh-out-loud hilarious.

  • It's streets ahead of most romantic comedies and thoroughly enjoyable, but Coen addicts may find it a little lacking.

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.tv.nu är en del av Schibsted Media. Schibsted News Media AB och Schibsted ASA är ansvarig för dina data på denna sidan.Läs mer