vidare till tv.nu
ANNONS
logga in
Lördag 07 maj
STÄLL IN KANALER

V Film Premiere

 • 6.2IMDb
  The Rest of Us
  6.2IMDb2019, Drama

  Cami och hennes dotter Aster har en typiskt dysfunktionell relation efter Camis skilsmässa från exmaken Craig. När Craig oväntat dör träffar Cami och Aster hans änka och dotter. Craig var djupt skuldsatt och hans nya familj riskerar att bli av med sin bostad. Cami erbjuder då Rachel och hennes do...

 • 5.4IMDb
  Flummlarna
  5.4IMDb2021, Animerat, Äventyr, Barnprogram, Komedi

  Syskonen Op och Ed råkar av misstag ut för en tidsresa från Galapagosöarna år 1835 till dagens Shanghai. De tar sig förvirrat fram i storstadsdjungeln, och gör den hemska upptäckten att flummlarna, den art de själva tillhör, dog ut strax efter att de lämnade 1835. Op och Ed träffar på den smarta ...

 • 6.4IMDb
  Kajillionaire
  6.4IMDb2020, Dramakomedi

  Två skurkar har tränat sin enda dotter i att ljuga, bluffa och stjäla. Under ett desperat och hastigt planerat rån övertygar de en främling att hjälpa dem.

 • 6.2IMDb
  2 Hearts
  6.2IMDb2020, Drama, Romantik

  Två pars liv utspelar sig under olika decennier och på olika platser, men en dold koppling kommer att föra dem samman på ett sätt som ingen kunde ha förutspått.

 • 6.0IMDb
  Orca
  6.0IMDb2020, Drama

  Elva människor är isolerade från omvärlden och kommunicerar via skärmar. En son vill hålla sin lidande mors hand. Förälskelse växer fram. En mamma har övergett sin familj. En dotter knyter an till sina föräldrar.

 • 6.1IMDb
  Long Weekend
  6.1IMDb2021, Dramakomedi, Romantik

  Jeremy, en mindre framgångsrik författare som går igenom en tuff period av livet, möter en gåtfull kvinna som kommer in i hans liv vid precis rätt tidpunkt.

 • 6.4IMDb
  The High Note
  6.4IMDb2020, Dramakomedi, Komedi, Musik

  I Hollywoods bländande värld, utspelar sig berättelsen om Grace Davis - en superstjärna vars talang och ego har nått ofattbara höjder. Hennes överarbetade personliga assistent, Maggie, är fast med att springa ärenden men hennes stora dröm sedan barndomen är att bli musikproducent. När Graces mana...

 • 6.5IMDb
  Zola
  6.5IMDb2020, Svart komedi, Thriller

  Zola, en servitris i Detroit, blir övertalad att följa med en av sina gäster på en festhelg i Florida. Det som börjar som en glamorös resa spårar snart ur till ett äventyr som man måste se för att tro det är sant.

 • 5.7IMDb
  Silent Night
  5.7IMDb2021, Skräck, Svart komedi

  Nell, Simon och deras son Art är redo att välkomna familj och vänner till vad som ska bli den perfekta julfesten. Perfekt utöver en detalj: Alla kommer att dö.

 • 5.6IMDb
  American Traitor
  5.6IMDb2021, Historiskt drama

  Mildred Gillars är en amerikanska som bor i Tyskland och som under andra världskriget i tysk radio sänder nazistpropaganda riktad till de amerikanska soldaterna och deras familjer hemma i USA.

 • 6.5IMDb
  Zola
  6.5IMDb2020, Svart komedi, Thriller

  Zola, en servitris i Detroit, blir övertalad att följa med en av sina gäster på en festhelg i Florida. Det som börjar som en glamorös resa spårar snart ur till ett äventyr som man måste se för att tro det är sant.

 • 6.1IMDb
  Son of the South
  6.1IMDb2020, Biografi, Drama

  En KKK-medlems barnbarn växer upp i början av 1960-talet och ansluter sig till medborgarrättsrörelsen. Baserad på Bob Zellners självbiografi The Wrong Side of Murder Creek.

tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Läs mer