vidare till tv.nu

Musik, Nyheter

Nyhetsmorgon

2020 • Sverige

Mån 10 aug 05:45 - 10:00TV4
Direktsänt morgonprogram med nyheter som varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

Säsonger och avsnitt

Säsong 2020
 • Säsong 1
 • Säsong 2020
 • Avsnitt 195 - Nyhetsmorgon
  Musik, Nyheter, S1:A195

  Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport.

  TV4 Play
 • Avsnitt 202 - Nyhetsmorgon 11 september
  Musik, Nyheter, S1:A202

  Ryske regimkritikern Aleksej Navalnyj har vaknat – uppges kunna tala. Utrikesminister Ann Linde (S) gästar studion gällande situationen i Belarus och nyhetspanelen diskuterar veckans stora händelser. Dessutom bjuder Tommy Myllymäki på långkok.

  TV4 Play
 • Avsnitt 203 - Nyhetsmorgon 18 september
  Musik, Nyheter, S1:A203

  Nyhetspanelen diskuterar beslutet att häva besöksförbudet på äldreboenden och vi lär oss hur man håller koll på premiepensionen. Janne Andersson berättar om hemligheten bakom framgångarna och vinnaren av Årets kock 2020 lagar mat i studion.

  TV4 Play
 • Avsnitt 243 - Nyhetsmorgon 5 september
  Musik, Nyheter, S1:A243

  Våld mot kvinnor diskuteras och Gunnar Wetterberg berättar om ingenjörerna som byggde Sverige. Ostronets dag firas med pompa och ståt samtidigt som vi laddar upp inför kvällens Nations League-match. Dessutom gästar Linda Bengtzing studion.

  TV4 Play
 • Avsnitt 244 - Nyhetsmorgon 12 september
  Musik, Nyheter, S1:A244

  Bränderna i USA fortsätter att skapa förödelse – en halv miljon evakueras. Vi möter designern Lars Wallin som släpper en biografi om sin uppväxt och så bjuds det på inredningstips till hallen. Dessutom berättar Leif ”Loket” Olsson om sin tid i rutan.

  TV4 Play
 • Avsnitt 791 - Nyhetsmorgon 7 september
  Musik, Nyheter, S1:A791

  I dag inleds älgjakten – så går jakten till i pandemitider. Lisa Grenfors diskuterar våldet i USA och vi får veta mer om poseringssajten som värvar unga tjejer på Tiktok. Jason Diakité släpper bok om barns rättigheter och Sara bjuder på nöjestips.

  TV4 Play
 • Avsnitt 792 - Nyhetsmorgon 8 september
  Musik, Nyheter, S1:A792

  Marcus Oscarsson diskuterar den politiska hösten och allt fler äldre söker stöd för ensamhet. Vi får veta hur Södertälje vann kampen mot gängkriminaliteten och Doktor Mikael berättar hur man kan särskilja en vanlig förkylning med covid-19.

  TV4 Play
 • Avsnitt 793 - Nyhetsmorgon 9 september
  Musik, Nyheter, S1:A793

  Nya bränder skapar kaos i Kalifornien och Grekland anklagas för att ha mörkat coronasiffror. Parisa Amiri släpper ny podd om diktatorer och Carolin bjuder på träningstips. Dessutom diskuteras det faktum att ett halvår har gått sedan corona startade.

  TV4 Play
 • Avsnitt 794 - Nyhetsmorgon 10 september
  Musik, Nyheter, S1:A794

  Grekiskt flyktingläger i lågor – 13 000 asylsökande i akut behov av hjälp. Höstens första partiledardebatt summeras och vi får veta mer om UD:s nya reserestriktioner. Jenny ser tillbaka på sin TV4-resa och Lotta berättar om livet som gangsterhustru.

  TV4 Play
 • Avsnitt 795 - Nyhetsmorgon 14 september
  Musik, Nyheter, S1:A795

  Lisa Grenfors rapporterar från Italien där skolorna öppnar igen och vi får uppdateringar om smittspridningen bland våra grannländer. Anna Lindmarker och Elisabet Frerot diskuterar TV4 som nyhetsfabrik och vi får tips på bra cykelhjälmar för barn.

  TV4 Play
 • Avsnitt 796 - Nyhetsmorgon 15 september
  Musik, Nyheter, S1:A796

  I dag startar rättegången i det omtalade Linköpingsmordet och Folkhälsomyndigheten väntas komma med besked gällande besöksförbudet på äldreboenden. I studion bjuds det på spartips och Jan Scherman ger sin syn på vad TV4 betytt för Sverige.

  TV4 Play
 • Avsnitt 797 - Nyhetsmorgon 16 september
  Musik, Nyheter, S1:A797

  Besöksförbudet på äldreboenden hävs – socialminister Lena Hallengren (S) gästar. Vi laddar upp inför finalen av Årets kock och i studion bjuds det på tips för hur man blir skärmsmart. Vi får även uppdateringar om situationen i Belarus.

  TV4 Play
 • Avsnitt 798 - Nyhetsmorgon 17 september
  Musik, Nyheter, S1:A798

  Det faktum att allt fler unga söker skuldsanering diskuteras och Marcus Oscarsson ger sin syn på gängdebatten i riksdagen. Språkakuten bjuder på värdefulla tips och vi får veta mer om TV4:s nya serie "Fyraåringarna på äldreboendet".

  TV4 Play