vidare till tv.nu
ANNONS
Scrolla ner till tv.nu
TV.NU är en del av
Schibsted-familjen
Varför ser du denna annons?
Du ser denna annons eftersom sajten du besöker till stor del finansieras av annonsintäkter. Vissa annonser ser du för att vi tror att de kan intressera dig. Detta antagande baserar vi på din tidigare aktivitet på Schibsteds sajter och appar.
Hantera dina annonsinställningar
Om Schibsted och annonsering
Schibsted är en etablerad mediekoncern med huvudkontor i Oslo, som äger sajter som till exempel Blocket, Svenska Dagbladet, Omni, Aftonbladet och Prisjakt.
Läs mer om annonsering på Schibsted
logga in

Nyhetsmorgon

Serie
Nyheter
Underhållning
Dela
Serie
Nyheter
Underhållning
423
304
Nyheter, ekonominyheter, sport, väder samt aktuella gäster, musikunderhållning och trisskrap. Så kan man sammanfatta TV4:s långkörare Nyhetsmorgon, som under tre decennier underhållit svenska folket om morgnarna. Sedan programmet började sändas 1992 har flera kända ansikten agerat programledare i “Nyhetsmorgon”. Först ut var Bengt Magnusson och Malou von Sivers. Men listan kan göras lång, med namn som Tilde de Paula Eby, Jesper Börjesson, Peter Jihde och Jenny Östergren. Några exempel på programledarna i Nyhetsmorgon 2024 är Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist och Soraya Lavasani. Programmet innehåller en variation av inslag. En central del är nyhetsuppdateringar och aktuella händelser, som också varvas med inslag av politiska analyser, ekonomiska rapporter och väderprognoser. Men det finns mer lättsamma segment med fokus på livsstil, så som mode, hälsa och kultur. En viktig del av programmet är även underhållning, med intervjuer och musikaliska framträdanden från svenska och internationella artister. Nyhetsmorgon bjuder ofta in kända gäster och experter från olika områden. Tidigare gäster har inkluderat politiker, skådespelare, författare, och artister från olika genrer. Nyhetsmorgon sänds på TV4 och TV4 Play. Vilka tider? På vardagar sänds det från 05.45 fram till 12.00 och på helgdagar börjar det 07.55 fram till 12.00.

Upphovsland: Sverige

Serie
Nyheter
Underhållning
Dela
Mer underhållning? Kolla här...sektionspartner
Betygsätt Nyhetsmorgon
423
304

Säsonger och avsnitt

Hittade du något som inte stämmer?

Ge din feedback
tv.nu är en del av Schibsted som ansvarar för hanteringen av din data på den här webplatsen
Personuppgiftspolicy